RAFTiNG HEYECANI

Spor 21.05.2022 - 00:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3842+ kez okundu.
 

RAFTiNG HEYECANI

Ordu, Rafting Okul Sporları Şampiyonasına hazırlanıyor.

Ordu, Rafting Okul Sporları Şampiyonasına hazırlanıyor. Ordu’nun Altınordu ilçesinde ilk defa Rafting Okul Sporları Yarışmaları düzenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Rafting Federasyonu İşbirliğinde düzenlenecek Okul Sporları Şampiyonası, Gençler Grup Müsabakaları Durugöl’de yapılacak. Ankara, Düzce, Ordu, Samsun, Yozgat, Tunceli, illerinden toplam 26 takımın katılacağı Şampiyonanın erkekler, kızlar ve karma olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacağı belirtildi. Grup Müsabakalarına 6 ilden 150 sporcu ve idarecinin katılması bekleniyor. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “ Ordu Valiliğimiz himayelerinde Sayın Valimiz Tuncay Sonel’in destekleri ile Ordumuza kazandırmış olduğumuz su sporları branşı olan rafting heyecanı Okul Sporları Gençler  Grup müsabakaları ile yaşanacak. 6 ilden 26 takım 3 ayrı kategoride yarışacak. Durugöl Sporcu Eğitim Merkezi sahilinde yapacağımız yarışmaya tüm Orduluları bekliyoruz. İlimiz tüm spor branşlarına olduğu gibi su sporlarına da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. '' dedi.   
Ordu, Rafting Okul Sporları Şampiyonasına hazırlanıyor.
Ordu, Rafting Okul Sporları Şampiyonasına hazırlanıyor.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde ilk defa Rafting Okul Sporları Yarışmaları düzenlenecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Rafting Federasyonu İşbirliğinde düzenlenecek Okul Sporları Şampiyonası, Gençler Grup Müsabakaları Durugöl’de yapılacak.
Ankara, Düzce, Ordu, Samsun, Yozgat, Tunceli, illerinden toplam 26 takımın katılacağı Şampiyonanın erkekler, kızlar ve karma olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacağı belirtildi. Grup Müsabakalarına 6 ilden 150 sporcu ve idarecinin katılması bekleniyor.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “ Ordu Valiliğimiz himayelerinde Sayın Valimiz Tuncay Sonel’in destekleri ile Ordumuza kazandırmış olduğumuz su sporları branşı olan rafting heyecanı Okul Sporları Gençler  Grup müsabakaları ile yaşanacak. 6 ilden 26 takım 3 ayrı kategoride yarışacak. Durugöl Sporcu Eğitim Merkezi sahilinde yapacağımız yarışmaya tüm Orduluları bekliyoruz. İlimiz tüm spor branşlarına olduğu gibi su sporlarına da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. '' dedi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.