REKTÖR AKDOĞAN'DAN ULUBEY'E ZİYARET

Gündem 29.08.2019 - 21:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3995+ kez okundu.
 

REKTÖR AKDOĞAN'DAN ULUBEY'E ZİYARET

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ı ve Ulubey Meslek Yükseokulunu ziyaret etti.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ı ve Ulubey Meslek Yükseokulunu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan; yapılması planlanan Ulubey Meslek Yüksekokulu yeni binası, kız öğrenci yurdu, Meslek Yüksekokulunun akademik ve fiziki yapılanması gibi pek çok konuda Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ve Ulubey MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serkan Güney’den bilgi aldı. Ulubey Kız Yurdu Yeniden  Hizmete Giriyor Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulunan Rektör Akdoğan’ın akademik ve idari personel ile bir araya geldiği toplantıda; gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi düşünülen öğrenci odaklı bilimsel, teknik ve fiziki alt yapı çalışmaları değerlendirildi. Akademik ve idari personel ile öğrenci ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Rektör Akdoğan, yaklaşık 600 öğrencisi bulunan Meslek Yüksekokulu yanındaki kız öğrenci yurdunun tekrar faaliyete geçirileceğinin altını çizerek öğrenci mağduriyetinin yaşanmaması için gerekli çalışmaların en yakın zamanda başlatılacağına dikkat çekti. Programın devamında Rektör Akdoğan, Ulubey Meslek Yüksekokuluna Orman İşletme Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen 5.5 dönüm arazi ve 1500 metrekare taban alan üzerine yapılması planlanan ve 6 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan yeni binanın yapım işleriyle ilgili Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’dan bilgi aldı. Rektör Akdoğan, “Ulubey Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek öğrenci sayısı, akademik ve fiziki yapılanma konusunda bilgiler alarak Kız Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunduk. 100’e yakın kız öğrencimize hizmet verecek olan yurdumuzu Üniversitemiz ve Ulubey Belediye Başkanlığımızın iş birliğinde eğitim öğretim dönemi başlamadan en yakın zamanda faaliyete geçireceğiz. Önceliğimiz kız evlatlarımızın barınması yönünde olup eğer oluşturabilirsek erkek öğrencilerimiz için de aynı şartları sağlamak isteriz. Burada geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın can, mal, emniyet konusunda ailelerin rahat uyumaları için devletin maddi ve manevi tüm imkanlarını bu milletin evlatlarına sunma gayretindeyiz. Bununla birlikte yeni yapılması planlanan Ulubey Meslek Yüksekokulu binamızla ilgili olarak da Üniversitemizin ilgili birimleri ile Ulubey Belediyesinin ortak çalışmaları sonucunda gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Üniversitemize yakışan güzel bir eğitim binası oluşturmayı düşünmekteyiz.” şeklinde konuştu.    
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ı ve Ulubey Meslek Yükseokulunu ziyaret etti.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ı ve Ulubey Meslek Yükseokulunu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan; yapılması planlanan Ulubey Meslek Yüksekokulu yeni binası, kız öğrenci yurdu, Meslek Yüksekokulunun akademik ve fiziki yapılanması gibi pek çok konuda Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ve Ulubey MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serkan Güney’den bilgi aldı.
Ulubey Kız Yurdu Yeniden
 Hizmete Giriyor
Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulunan Rektör Akdoğan’ın akademik ve idari personel ile bir araya geldiği toplantıda; gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi düşünülen öğrenci odaklı bilimsel, teknik ve fiziki alt yapı çalışmaları değerlendirildi. Akademik ve idari personel ile öğrenci ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Rektör Akdoğan, yaklaşık 600 öğrencisi bulunan Meslek Yüksekokulu yanındaki kız öğrenci yurdunun tekrar faaliyete geçirileceğinin altını çizerek öğrenci mağduriyetinin yaşanmaması için gerekli çalışmaların en yakın zamanda başlatılacağına dikkat çekti.
Programın devamında Rektör Akdoğan, Ulubey Meslek Yüksekokuluna Orman İşletme Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen 5.5 dönüm arazi ve 1500 metrekare taban alan üzerine yapılması planlanan ve 6 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan yeni binanın yapım işleriyle ilgili Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’dan bilgi aldı.
Rektör Akdoğan, “Ulubey Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek öğrenci sayısı, akademik ve fiziki yapılanma konusunda bilgiler alarak Kız Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunduk. 100’e yakın kız öğrencimize hizmet verecek olan yurdumuzu Üniversitemiz ve Ulubey Belediye Başkanlığımızın iş birliğinde eğitim öğretim dönemi başlamadan en yakın zamanda faaliyete geçireceğiz. Önceliğimiz kız evlatlarımızın barınması yönünde olup eğer oluşturabilirsek erkek öğrencilerimiz için de aynı şartları sağlamak isteriz. Burada geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın can, mal, emniyet konusunda ailelerin rahat uyumaları için devletin maddi ve manevi tüm imkanlarını bu milletin evlatlarına sunma gayretindeyiz. Bununla birlikte yeni yapılması planlanan Ulubey Meslek Yüksekokulu binamızla ilgili olarak da Üniversitemizin ilgili birimleri ile Ulubey Belediyesinin ortak çalışmaları sonucunda gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Üniversitemize yakışan güzel bir eğitim binası oluşturmayı düşünmekteyiz.” şeklinde konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.