REKTÖR YARILGAÇ'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Yaşam 08.05.2015 - 21:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3058+ kez okundu.
 

REKTÖR YARILGAÇ'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Eşi benzeri olmayan yüreklerine sınırsız sevgi sığdıran, çoğu zaman da sonsuz sabırları ile bizleri hayrete düşüren annelerimiz, her gün ve her zaman baş tacımızdır. 

Bize sundukları karşılıksız sevgi ve fedakârlıkları, hiçbir maddi değer ile ölçülemez. Annelik bir çocuğun dünyaya gelmesiyle başlar ve annenin son nefesine kadar devam eder. İlk öğretmenimizdir onlar. İlk günden itibaren çocuklarının fiziksel ve ruhsal gelişlimi için özen gösteren, onları hayata hazırlamak gibi ulvi bir sorumluluğa sahip, topluma ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek adına üstün bir çaba sarfeden annelerimizin varlıklarını hayatımızın her anında hisseder, sevgi ve sıcaklıklarına her daim ihtiyaç duyarız.En mutlu anlarımızda olduğu gibi, en zor günlerimizde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin, hayat standartları iyileştikçe, eğitim seviyeleri yükseldikçe ve sosyal yaşamdaki rolleri arttıkça, yetiştirdikleri ilkeli ve özgüvenli bireylerle, örf adet ve milli değerlerine bağlı sağlıklı toplumların yükselmesi mümkün olabilecektir. Böylesine mühim bir görevi üstlenen annelerimizi sadece belirli bir günde hatırlamak onlara yapacağımız en büyük haksızlık olur. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimiz her gün hatırlasak dahi haklarını ödemiş sayılmayız.Bu önemli ve anlamlı günde anne mutluluğu ve onurunu yaşayan, cennetle müjdelenmiş tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, yeni nesillerimizle birlikte gelenek, görenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınması temennisiyle, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık yaşamdaki en büyük hazinemiz olan annelerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.
Eşi benzeri olmayan yüreklerine sınırsız sevgi sığdıran, çoğu zaman da sonsuz sabırları ile bizleri hayrete düşüren annelerimiz, her gün ve her zaman baş tacımızdır. 

Bize sundukları karşılıksız sevgi ve fedakârlıkları, hiçbir maddi değer ile ölçülemez. Annelik bir çocuğun dünyaya gelmesiyle başlar ve annenin son nefesine kadar devam eder. İlk öğretmenimizdir onlar. İlk günden itibaren çocuklarının fiziksel ve ruhsal gelişlimi için özen gösteren, onları hayata hazırlamak gibi ulvi bir sorumluluğa sahip, topluma ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek adına üstün bir çaba sarfeden annelerimizin varlıklarını hayatımızın her anında hisseder, sevgi ve sıcaklıklarına her daim ihtiyaç duyarız.
En mutlu anlarımızda olduğu gibi, en zor günlerimizde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin, hayat standartları iyileştikçe, eğitim seviyeleri yükseldikçe ve sosyal yaşamdaki rolleri arttıkça, yetiştirdikleri ilkeli ve özgüvenli bireylerle, örf adet ve milli değerlerine bağlı sağlıklı toplumların yükselmesi mümkün olabilecektir. Böylesine mühim bir görevi üstlenen annelerimizi sadece belirli bir günde hatırlamak onlara yapacağımız en büyük haksızlık olur. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimiz her gün hatırlasak dahi haklarını ödemiş sayılmayız.
Bu önemli ve anlamlı günde anne mutluluğu ve onurunu yaşayan, cennetle müjdelenmiş tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, yeni nesillerimizle birlikte gelenek, görenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınması temennisiyle, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık yaşamdaki en büyük hazinemiz olan annelerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.