RESİM YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ

Kültür 04.04.2019 - 17:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2691+ kez okundu.
 

RESİM YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ

Sanatseverin yanı sıra yarışmaya katılan öğrenci ailelerinin de yoğun katılımının gözlemlendiği törende, dereceye giren eser sahipleri ödüllerini aldı. Ayrıca yarışmaya katılım gösteren tüm eser sahiplerine katılım belgesi verildi.

Zen Sanat Akademi tarafından “4 Şubat Dünya Kanser Günü” farkındalık etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Resim Yarışması”nın ödül töreni ve sergi açılışı Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Ödül töreninin açış konuşmasını gerçekleştiren Zen Sanat ve Spor Akademisi Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Sayman şunları dile getirdi: “Zen Sanat Akademi olarak, böylesine yoğun bir ilgi gösterdiğinizi için herkese teşekkür ederim. Sizlerle burada buluşmamızın esin kaynağı olan ve bir dönem birlikte projeler ürettiğimiz, sevgili arkadaşımız Rahmetli Efsun Savaşkan’ı sevgiyle anımsıyoruz, ışıklar içinde uyusun.  Bundan sonraki süreçte Zen Sanat Akademi olarak Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık” temalı projelerimize devam edeceğiz. 23 Nisan’da “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” temalı “Resim Sergisi”, “Kitap İmza Etkinlikleri”, “Tiyatro Gösterimi” içerikli yeni bir projemizi hayata geçireceğiz. Proje kapsamında Yazar-Şair Hidayet Karakuş ve Tiyatro Sanatçısı-Yazar Utku Erişik 23 Nisan haftasında kentimizde konuğumuz olacak, etkinliklerimize herkesi bekliyoruz. Bu yarışmamızda dereceye giren çocuklarımızı en içten dileklerimle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.  Açış konuşmasından sonra ise sergi açılışı ve ödüllerin dağıtımı gerçekleştirildi. Dereceye giren eser sahibi çocuklar: 1. Kategoride birincilik ödülü Akyazı Çamsan İlkokulu Öğrencisi Hayat Sude Atasever’in, İkincilik ödülü 15 Temmuz İlkokulu Öğrencisi Elif Nur Ceren’in, üçüncülük ödülü Namık Altaş Koleji öğrencisi Duru Sena Gümüş’ün, jüri özel ödülleri ise Karşıyaka İlkokulu Öğrencisi Duru Enginyurt ve Ş. Okan Melikoğlu İlkokulu Öğrencisi Elif Duru Yaşar’ın oldu. 2. Kategoride ise birincilik ödülü Hamdullah Suphi Tanrıver Ortaokulu öğrencisi Nehir Ergin’in, ikincilik ödülü 19 Eylül Ortaokulu Efe Tatlıcan’ın, üçüncülük ödülü ise Durugöl Ortaokulu Ceren Topçuoğlu’nun, jüri özel ödülleri ise Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu Öğrencisi Zeynep Zülal Tanrıverdi ve Merkez Ortaokulu Öğrencisi Bensu Özcan’ın oldu. Yarışmada ödül olarak iki bisiklet, bir çep telefonu, iki fotoğraf makinesi, iki resim kursu, üç tablet verildi.    
Sanatseverin yanı sıra yarışmaya katılan öğrenci ailelerinin de yoğun katılımının gözlemlendiği törende, dereceye giren eser sahipleri ödüllerini aldı. Ayrıca yarışmaya katılım gösteren tüm eser sahiplerine katılım belgesi verildi.

Zen Sanat Akademi tarafından “4 Şubat Dünya Kanser Günü” farkındalık etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Resim Yarışması”nın ödül töreni ve sergi açılışı Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Ödül töreninin açış konuşmasını gerçekleştiren Zen Sanat ve Spor Akademisi Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Sayman şunları dile getirdi: “Zen Sanat Akademi olarak, böylesine yoğun bir ilgi gösterdiğinizi için herkese teşekkür ederim. Sizlerle burada buluşmamızın esin kaynağı olan ve bir dönem birlikte projeler ürettiğimiz, sevgili arkadaşımız Rahmetli Efsun Savaşkan’ı sevgiyle anımsıyoruz, ışıklar içinde uyusun. 

Bundan sonraki süreçte Zen Sanat Akademi olarak Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık” temalı projelerimize devam edeceğiz. 23 Nisan’da “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” temalı “Resim Sergisi”, “Kitap İmza Etkinlikleri”, “Tiyatro Gösterimi” içerikli yeni bir projemizi hayata geçireceğiz. Proje kapsamında Yazar-Şair Hidayet Karakuş ve Tiyatro Sanatçısı-Yazar Utku Erişik 23 Nisan haftasında kentimizde konuğumuz olacak, etkinliklerimize herkesi bekliyoruz. Bu yarışmamızda dereceye giren çocuklarımızı en içten dileklerimle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. 

Açış konuşmasından sonra ise sergi açılışı ve ödüllerin dağıtımı gerçekleştirildi. Dereceye giren eser sahibi çocuklar: 1. Kategoride birincilik ödülü Akyazı Çamsan İlkokulu Öğrencisi Hayat Sude Atasever’in, İkincilik ödülü 15 Temmuz İlkokulu Öğrencisi Elif Nur Ceren’in, üçüncülük ödülü Namık Altaş Koleji öğrencisi Duru Sena Gümüş’ün, jüri özel ödülleri ise Karşıyaka İlkokulu Öğrencisi Duru Enginyurt ve Ş. Okan Melikoğlu İlkokulu Öğrencisi Elif Duru Yaşar’ın oldu.

2. Kategoride ise birincilik ödülü Hamdullah Suphi Tanrıver Ortaokulu öğrencisi Nehir Ergin’in, ikincilik ödülü 19 Eylül Ortaokulu Efe Tatlıcan’ın, üçüncülük ödülü ise Durugöl Ortaokulu Ceren Topçuoğlu’nun, jüri özel ödülleri ise Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu Öğrencisi Zeynep Zülal Tanrıverdi ve Merkez Ortaokulu Öğrencisi Bensu Özcan’ın oldu. Yarışmada ödül olarak iki bisiklet, bir çep telefonu, iki fotoğraf makinesi, iki resim kursu, üç tablet verildi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.