SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ARAÇ DESTEĞİ

Gündem 10.09.2020 - 00:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4041+ kez okundu.
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ARAÇ DESTEĞİ

İlimizde yürütülen pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçlar, Vali Tuncay Sonel tarafından Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.

İlimizde yürütülen pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçlar, Vali Tuncay Sonel tarafından Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.  “Her Daim Sağlık Çalışanlarımızın Yanındayız” Pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçların teslim programında bir açıklama yapan Vali Tuncay Sonel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Sağlık Bakanlığımızın, İçişleri Bakanlığımızın, ilgili bakanlıklarımızın, illerde sağlık teşkilatlarımızın çok özverili çalışmaları var. Bizler de ‘Ordu Ailesi’ olarak sağlık çalışanlarımızın her daim yanındayız” dedi. “25 Araç İle Sağlık Teşkilatımıza Destek Verdik” “Bugün, 25 araçla filyasyon ve diğer çalışmalarında kullanılmak üzere Sağlık teşkilatımıza destek verdik. Böylece toplam araç sayımız 100’e çıkmış oldu. Bunlardan 40 tanesi hasta nakillerinde, 60 aracımız ise filyasyon çalışmalarında görev alacak” diyen Vali Tuncay Sonel, ”Tüm sağlık çalışanlarımız, denetim görevini ifa eden tüm güvenlik görevlilerimiz, diğer kamu görevlilerimiz, herkes büyük bir özveri ile çalışıyor” şeklinde konuştu ve Ordulu hemşerilerimizden maskeye, sosyal mesafeye,  temizliğe dikkat etmelerini özellikle kalabalık yerlerde bulunmamalarını istedi. “Cenazelerde Bulaş Riski Fazla. Maske, Sosyal Mesafe ve Temizliğe Dikkat Edelim” Konuşmasında, cenazelerde bulaş tehlikesinin daha yoğun olduğuna dikkat çeken Vali Sonel, “Biz toplum olarak, maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda dikkat ettiğimiz takdirde bu salgının üstesinden geleceğimize inanıyoruz” diye konuştu. “Ordulu Vatandaşlarımızı Duyarlılığa Davet Ediyorum” Vali Tuncay Sonel, ”Sağlık teşkilatlarımızın özverili çalışmalarına biz de destek verelim. Salgınla mücadelede tüm ‘Ordu Ailesi’ni duyarlılığa davet ediyoruz. Araç konusunda da bize destek veren tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Araçların Ordu’muza ve bu dönemde Covid-19 mücadelesinde başarılar getirmesini temenni ediyorum” diyerek, konuşmasını tamamladı. Vali Tuncay Sonel, daha sonra pandemi çalışmalarında görev yapacak 25 aracı ve ekipleri görev yerlerine uğurlayarak, başarılar diledi ve ilk aracıda kendisi kullanarak sağlık çalışanlarına moral ve motivasyonda bulundu.
İlimizde yürütülen pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçlar, Vali Tuncay Sonel tarafından Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.

İlimizde yürütülen pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçlar, Vali Tuncay Sonel tarafından Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.

 “Her Daim Sağlık Çalışanlarımızın Yanındayız”

Pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçların teslim programında bir açıklama yapan Vali Tuncay Sonel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Sağlık Bakanlığımızın, İçişleri Bakanlığımızın, ilgili bakanlıklarımızın, illerde sağlık teşkilatlarımızın çok özverili çalışmaları var. Bizler de ‘Ordu Ailesi’ olarak sağlık çalışanlarımızın her daim yanındayız” dedi.

“25 Araç İle Sağlık Teşkilatımıza Destek Verdik”

“Bugün, 25 araçla filyasyon ve diğer çalışmalarında kullanılmak üzere Sağlık teşkilatımıza destek verdik. Böylece toplam araç sayımız 100’e çıkmış oldu. Bunlardan 40 tanesi hasta nakillerinde, 60 aracımız ise filyasyon çalışmalarında görev alacak” diyen Vali Tuncay Sonel, ”Tüm sağlık çalışanlarımız, denetim görevini ifa eden tüm güvenlik görevlilerimiz, diğer kamu görevlilerimiz, herkes büyük bir özveri ile çalışıyor” şeklinde konuştu ve Ordulu hemşerilerimizden maskeye, sosyal mesafeye,  temizliğe dikkat etmelerini özellikle kalabalık yerlerde bulunmamalarını istedi.

“Cenazelerde Bulaş Riski Fazla. Maske, Sosyal Mesafe ve Temizliğe Dikkat Edelim”

Konuşmasında, cenazelerde bulaş tehlikesinin daha yoğun olduğuna dikkat çeken Vali Sonel, “Biz toplum olarak, maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda dikkat ettiğimiz takdirde bu salgının üstesinden geleceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

“Ordulu Vatandaşlarımızı Duyarlılığa Davet Ediyorum”

Vali Tuncay Sonel, ”Sağlık teşkilatlarımızın özverili çalışmalarına biz de destek verelim. Salgınla mücadelede tüm ‘Ordu Ailesi’ni duyarlılığa davet ediyoruz. Araç konusunda da bize destek veren tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Araçların Ordu’muza ve bu dönemde Covid-19 mücadelesinde başarılar getirmesini temenni ediyorum” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Vali Tuncay Sonel, daha sonra pandemi çalışmalarında görev yapacak 25 aracı ve ekipleri görev yerlerine uğurlayarak, başarılar diledi ve ilk aracıda kendisi kullanarak sağlık çalışanlarına moral ve motivasyonda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.