SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Sağlık 06.10.2021 - 08:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1639+ kez okundu.
 

SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Ali Coşkun tarafından imzalandı

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Ali Coşkun tarafından imzalandı. Protokol kapsamında Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na bağlı üyelerin ve stajyerlerin Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden ayakta tedavilerde %10, yatarak tedavilerde %5 İndirimli olarak faydalanabilecekler.  İmza töreninde konuşan Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “Oda üyelerimizin, çalışanlarımızın ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç duyduklarında Ordu’nun sağlık alanında önde gelen kuruluşlarından Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilmesi için böyle bir protokol imzalıyoruz. Meslektaşlarımıza bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum.   Ayrıca bize böyle bir imkân sağladıkları için de hastane yönetimine teşekkür ediyorum. “dedi.    
Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Ali Coşkun tarafından imzalandı

Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Ali Coşkun tarafından imzalandı. Protokol kapsamında Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na bağlı üyelerin ve stajyerlerin Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden ayakta tedavilerde %10, yatarak tedavilerde %5 İndirimli olarak faydalanabilecekler. 

İmza töreninde konuşan Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “Oda üyelerimizin, çalışanlarımızın ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç duyduklarında Ordu’nun sağlık alanında önde gelen kuruluşlarından Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilmesi için böyle bir protokol imzalıyoruz. Meslektaşlarımıza bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum.   Ayrıca bize böyle bir imkân sağladıkları için de hastane yönetimine teşekkür ediyorum. “dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.