SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Sağlık 19.10.2021 - 17:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2986+ kez okundu.
 

SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Gülyalı Belediyesi, Medical Park Ordu Hastanesi ile personel ve yakınlarına özel avantajlar sağlayacak sağlık protokolü imzaladı.

Gülyalı Belediyesi, Medical Park Ordu Hastanesi ile personel ve yakınlarına özel avantajlar sağlayacak sağlık protokolü imzaladı.  Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış’ın katılımı ile belediye ve hastane arasında imzalanan protokol kapsamında her iki kurum birçok sosyal projede işbirliği halinde birlikte hareket edecek.  BAŞKAN TEPE: “AİLEMİZİN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ” Göreve başladığı günden bu yana hem ilçe halkının hem de personelin huzur ve refahının önemli olduğuna değinen Başkan Tepe, “Her işin başı sağlık. Vatandaşlarımıza hizmet kalitemizi her geçen gün daha da artırıyoruz. Bunun yanında personelimizin de sağlığını, moral ve motivasyonunu yüksek tutmamız gerekiyor. Bu kapsamda sağlık alanında personelimizin kaliteli hizmete erişimini kolaylaştırmak adına Medical Park Ordu Hastanemizle özel bir protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol kapsamına belediye meclis üyelerimizi de dâhil ettik. Hem ayaktan poliklinik hem de yatış hizmetlerinden kaliteli ve avantajlı yararlanabilecekler. Gülyalı Belediyesi’ni bir aile olarak görüyor ve ailemizin de sağlığını önemsiyoruz. Kurumumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.  GENEL MÜDÜR ÇALIŞ: “BÖLGEYE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ SUNUYORUZ” Protokolün imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış ise "Medical Park Ordu Hastanesi olarak bölgeye kaliteli sağlık hizmetini sunan bir sağlık kuruluşuyuz. Sağlıkta ve sosyal alanda birçok kurum ve kuruluşla işbirliği halinde hareket etmeyi amaçlıyoruz. Gülyalı Belediyemiz ile de sağlık alanında yapacağımız projelerle ilimize değer katmayı planlıyoruz. Ekim ayında Gülyalı Belediyesi ile meme kanseri farkındalığını artırmak amacı ile eğitim planlamaları yaptık. Belediyemizin tüm çalışmalarında sağlık desteği anlamında her konuda yanlarındayız’’ diye konuştu.    
Gülyalı Belediyesi, Medical Park Ordu Hastanesi ile personel ve yakınlarına özel avantajlar sağlayacak sağlık protokolü imzaladı.

Gülyalı Belediyesi, Medical Park Ordu Hastanesi ile personel ve yakınlarına özel avantajlar sağlayacak sağlık protokolü imzaladı. 
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış’ın katılımı ile belediye ve hastane arasında imzalanan protokol kapsamında her iki kurum birçok sosyal projede işbirliği halinde birlikte hareket edecek. 
BAŞKAN TEPE: “AİLEMİZİN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ”
Göreve başladığı günden bu yana hem ilçe halkının hem de personelin huzur ve refahının önemli olduğuna değinen Başkan Tepe, “Her işin başı sağlık. Vatandaşlarımıza hizmet kalitemizi her geçen gün daha da artırıyoruz. Bunun yanında personelimizin de sağlığını, moral ve motivasyonunu yüksek tutmamız gerekiyor. Bu kapsamda sağlık alanında personelimizin kaliteli hizmete erişimini kolaylaştırmak adına Medical Park Ordu Hastanemizle özel bir protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol kapsamına belediye meclis üyelerimizi de dâhil ettik. Hem ayaktan poliklinik hem de yatış hizmetlerinden kaliteli ve avantajlı yararlanabilecekler. Gülyalı Belediyesi’ni bir aile olarak görüyor ve ailemizin de sağlığını önemsiyoruz. Kurumumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
GENEL MÜDÜR ÇALIŞ: “BÖLGEYE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ SUNUYORUZ”
Protokolün imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış ise "Medical Park Ordu Hastanesi olarak bölgeye kaliteli sağlık hizmetini sunan bir sağlık kuruluşuyuz. Sağlıkta ve sosyal alanda birçok kurum ve kuruluşla işbirliği halinde hareket etmeyi amaçlıyoruz. Gülyalı Belediyemiz ile de sağlık alanında yapacağımız projelerle ilimize değer katmayı planlıyoruz. Ekim ayında Gülyalı Belediyesi ile meme kanseri farkındalığını artırmak amacı ile eğitim planlamaları yaptık. Belediyemizin tüm çalışmalarında sağlık desteği anlamında her konuda yanlarındayız’’ diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.