SAĞLIKLI BİR NEFES HATIRA ORMANI

Yaşam 16.05.2018 - 08:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3640+ kez okundu.
 

SAĞLIKLI BİR NEFES HATIRA ORMANI

Kronik solunum yolu hastalıklarına dikkat çekmek ve temiz bir nefes için toplumsal bilincin arttırılması amacıyla Ordu İl Sağlık Müdürlüğünce ‘Sağlıklı Bir Nefes Hatıra Ormanı’na fidan dikimi etkinliği yapıldı.

Ulubey İlçesi Sayacabaşı mevkilisinde Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2013 yılında oluşturulan ‘Sağlıklı Bir Nefes Hatıra Ormanı’na, 2 Mayıs Dünya Astım Günü ve 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü olması nedeniyle fidan dikimi yapıldı. Ulubey Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen 25 adet akçaağaç ve batı ladin fidanları, Ulubey Kaymakam Vekili Anıl Alkal, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, Başkan Yardımcıları Dr. Gülçin Karacakurt, Dr. Özkan Yazıcı, daire müdürleri, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Ulubey Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katılımı ile dikildi. 2013 yılında Orman İşletme Müdürlüğü’nün  desteği ile yaklaşık bir dönümlük alanda oluşturulan ‘Sağlıklı Bir Nefes Hatıra Ormanı’na, 2013 ve 2014 yıllarında da fidan dikimi yapılmıştı.
Kronik solunum yolu hastalıklarına dikkat çekmek ve temiz bir nefes için toplumsal bilincin arttırılması amacıyla Ordu İl Sağlık Müdürlüğünce ‘Sağlıklı Bir Nefes Hatıra Ormanı’na fidan dikimi etkinliği yapıldı.

Ulubey İlçesi Sayacabaşı mevkilisinde Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2013 yılında oluşturulan ‘Sağlıklı Bir Nefes Hatıra Ormanı’na, 2 Mayıs Dünya Astım Günü ve 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü olması nedeniyle fidan dikimi yapıldı.

Ulubey Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen 25 adet akçaağaç ve batı ladin fidanları, Ulubey Kaymakam Vekili Anıl Alkal, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, Başkan Yardımcıları Dr. Gülçin Karacakurt, Dr. Özkan Yazıcı, daire müdürleri, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Ulubey Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katılımı ile dikildi.

2013 yılında Orman İşletme Müdürlüğü’nün  desteği ile yaklaşık bir dönümlük alanda oluşturulan ‘Sağlıklı Bir Nefes Hatıra Ormanı’na, 2013 ve 2014 yıllarında da fidan dikimi yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.