SAĞLIKTA KALİTE DEĞERLENDİRİLDİ

Gündem 12.10.2018 - 11:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1818+ kez okundu.
 

SAĞLIKTA KALİTE DEĞERLENDİRİLDİ

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet sunan Fatsa Devlet Hastanesi sağlıkta kalite değerlendirmesinden yüksek puan alarak bir başarıya imza attı.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet sunan Fatsa Devlet Hastanesi sağlıkta kalite değerlendirmesinden yüksek puan alarak bir başarıya imza attı. Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen 'Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik' kapsamında hastanede kalite değerlendirilmesi yapıldı. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığınca yapılan değerlendirmede, Fatsa Devlet Hastanesi 92,24 puan alarak bir başarıya imza attı. İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bakanlığımız 'Sağlıkta Kalite' değerlendiricileri tarafından, hasta ve çalışan güvenliği standartları başta olmak üzere sağlık hizmeti sunum kalitesi standartları yerinde görülerek değerlendirildi. Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığınca yapılan değerlendirmede, Fatsa Devlet Hastanemiz 92,24 puan alarak bir başarıya imza attı. Vatandaşlarımıza sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini hep bir adım daha ileriye taşımak amacıyla zaman mevhumu gözetmeden çalışıyoruz. Sağlıkta Kalite çalışmaları hem hasta güvenliği ve memnuniyeti hem de çalışan güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemli. Bu nedenle, hastanelerimizde ‘Kalite’ çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz.. Bir sonraki kalite değerlendirmesinde daha yüksek puan almak için gayret göstereceğiz. Hastanelerimizdeki sağlık hizmetlerini, kalite standartları çerçevesinde ve özenle sunulmasını sağlayan ve sunan başta Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Alper DELİER, İdari Mali Hizmetler Müdürümüz Mustafa GÜLDİKEN olmak üzere tüm çalışanlarımıza ve katkılarından dolayı Bakanlık değerlendirici ekibine teşekkür ediyorum."
Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet sunan Fatsa Devlet Hastanesi sağlıkta kalite değerlendirmesinden yüksek puan alarak bir başarıya imza attı.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet sunan Fatsa Devlet Hastanesi sağlıkta kalite değerlendirmesinden yüksek puan alarak bir başarıya imza attı.
Hasta ve çalışan güvenliği ile hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen 'Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik' kapsamında hastanede kalite değerlendirilmesi yapıldı.
Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığınca yapılan değerlendirmede, Fatsa Devlet Hastanesi 92,24 puan alarak bir başarıya imza attı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“Bakanlığımız 'Sağlıkta Kalite' değerlendiricileri tarafından, hasta ve çalışan güvenliği standartları başta olmak üzere sağlık hizmeti sunum kalitesi standartları yerinde görülerek değerlendirildi.
Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığınca yapılan değerlendirmede, Fatsa Devlet Hastanemiz 92,24 puan alarak bir başarıya imza attı.
Vatandaşlarımıza sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini hep bir adım daha ileriye taşımak amacıyla zaman mevhumu gözetmeden çalışıyoruz. Sağlıkta Kalite çalışmaları hem hasta güvenliği ve memnuniyeti hem de çalışan güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemli. Bu nedenle, hastanelerimizde ‘Kalite’ çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz.. Bir sonraki kalite değerlendirmesinde daha yüksek puan almak için gayret göstereceğiz.
Hastanelerimizdeki sağlık hizmetlerini, kalite standartları çerçevesinde ve özenle sunulmasını sağlayan ve sunan başta Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Alper DELİER, İdari Mali Hizmetler Müdürümüz Mustafa GÜLDİKEN olmak üzere tüm çalışanlarımıza ve katkılarından dolayı Bakanlık değerlendirici ekibine teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.