SAĞLIK BAKANI AKDAĞ ZİYARETLERDE BULUNDU

Gündem 05.03.2017 - 17:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2919+ kez okundu.
 

SAĞLIK BAKANI AKDAĞ ZİYARETLERDE BULUNDU

Bazı programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere dün akşam saatlerinde Ordu’ya gelen Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, bugün bazı kurum, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Ordu Valiliği’ni Ziyaret Etti    Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, Ordu programına Ordu Valiliği’ni ziyaret ederek başladı.    POLŞAD'ı Ziyaret Etti   Ordu Valiliği ziyaretinin ardından Polis  Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği(POLŞAD)'ni ziyaret eden Bakan Akdağ, burada dernek başkanı Şenel Şahin ve dernek üyeleriyle birlikte süre sohbet ettikten sonra derneğin anı defterine duygularını yazdı.  Bakan Akdağ, derneğin anı defterine, "vatanımızın, devletimizin, bayrağımızın, namusumuzun bekçisi kıymetli polislerimiz, şehit ve gazilerimiz aileleri şükranla andığımız büyük değerlerimizdir. Minnet ve saygılarımızla" sözlerini yazdı.   Ordu Gazeteciler Cemiyeti İle 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni Ziyaret Etti   Ordu Gazeteciler Cemiyeti İle 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni de ziyaret eden Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, yerel basınla  buluştu. Beraberinde  Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı ve diğer protokol üyeleri ile birlikte yerel basınla biraraya gelen Bakan Akdağ, basının gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı.   Yalı Cami'nde Vatandaşlarla Sohbet Etti   Ordu Gazeteciler Cemiyeti İle 19 Eylül Gazeteciler Derneği’nde basın mensupları ile biraraya gelen ve yöneltilen soruları yanıtlayan Bakan Akdağ, daha sonra  Yalı Camii'de namaz çıkışında çay ocağında vatandaşlarla çay içip sohbet etti ve ardından MHP İl Başkanlığını  ziyaret etti.   800 Yataklı Şehir Hastanesi Arazisinde İncelemelerde Bulundu   Sağlık Bakanı Akdağ, Ordu'ya yapılacak olan 800 yataklı  şehir hastanesinin, Ordu Üniversitesi'nin Cumhuriyet Yerleşkesinde yer alan   arazisinde de  incelemelerde bulundu.   Huzurevi’ni Ziyaret Etti   Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan  yaşlıları da ziyaret  eden Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet ederek, yakından ilgilendi, sorun ve isteklerini dinledi.   Yerel TV’lerde Canlı Programa Katıldı    Bakan Akdağ, Ordu programının son bölümünde  Ordu’dan yayın yapan yerel televizyonlarda ortak olarak ekranlara gelen programa katıldı.⁠⁠⁠⁠
Bazı programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere dün akşam saatlerinde Ordu’ya gelen Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, bugün bazı kurum, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Ordu Valiliği’ni Ziyaret Etti 
 
Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, Ordu programına Ordu Valiliği’ni ziyaret ederek başladı. 
 
POLŞAD'ı Ziyaret Etti
 
Ordu Valiliği ziyaretinin ardından Polis  Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği(POLŞAD)'ni ziyaret eden Bakan Akdağ, burada dernek başkanı Şenel Şahin ve dernek üyeleriyle birlikte süre sohbet ettikten sonra derneğin anı defterine duygularını yazdı.  Bakan Akdağ, derneğin anı defterine, "vatanımızın, devletimizin, bayrağımızın, namusumuzun bekçisi kıymetli polislerimiz, şehit ve gazilerimiz aileleri şükranla andığımız büyük değerlerimizdir. Minnet ve saygılarımızla" sözlerini yazdı.
 
Ordu Gazeteciler Cemiyeti İle 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni Ziyaret Etti
 
Ordu Gazeteciler Cemiyeti İle 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni de ziyaret eden Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, yerel basınla  buluştu. Beraberinde  Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı ve diğer protokol üyeleri ile birlikte yerel basınla biraraya gelen Bakan Akdağ, basının gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı.
 
Yalı Cami'nde Vatandaşlarla Sohbet Etti
 
Ordu Gazeteciler Cemiyeti İle 19 Eylül Gazeteciler Derneği’nde basın mensupları ile biraraya gelen ve yöneltilen soruları yanıtlayan Bakan Akdağ, daha sonra 
Yalı Camii'de namaz çıkışında çay ocağında vatandaşlarla çay içip sohbet etti ve ardından MHP İl Başkanlığını  ziyaret etti.
 
800 Yataklı Şehir Hastanesi Arazisinde İncelemelerde Bulundu
 
Sağlık Bakanı Akdağ, Ordu'ya yapılacak olan 800 yataklı  şehir hastanesinin, Ordu Üniversitesi'nin Cumhuriyet Yerleşkesinde yer alan   arazisinde de  incelemelerde bulundu.
 
Huzurevi’ni Ziyaret Etti
 
Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan  yaşlıları da ziyaret  eden Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet ederek, yakından ilgilendi, sorun ve isteklerini dinledi.
 
Yerel TV’lerde Canlı Programa Katıldı 
 
Bakan Akdağ, Ordu programının son bölümünde  Ordu’dan yayın yapan yerel televizyonlarda ortak olarak ekranlara gelen programa katıldı.⁠⁠⁠⁠
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.