SAĞRA’DAN SOKAK KÖPEKLERİNE DESTEK

Gündem 16.01.2020 - 06:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4159+ kez okundu.
 

SAĞRA’DAN SOKAK KÖPEKLERİNE DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediyesinin paletlerden sokak köpeklerine kulübe yapımı konusuna SANSET (SAĞRA ) A.Ş. Şube Müdürü Teoman Önsel’de kayıtsız kalmadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin paletlerden sokak köpeklerine kulübe yapımı konusuna SANSET (SAĞRA ) A.Ş. Şube Müdürü Teoman Önsel’de kayıtsız kalmadı. Kendisi de eski bir avcı olan Önsel bu konunun kendisini duygulandırdığını ifade etti.   Bu anlamda Sanset olarak kullanmadıkları ahşap paletleri Ordu Büyükşehir Belediyesiyle görüşerek sokak köpeklerine kulübe yapımı için hibe etti.    Konuya hassasiyet gösteren ve emeği geçenlere de kalbi teşekkürlerini sundu.   
Ordu Büyükşehir Belediyesinin paletlerden sokak köpeklerine kulübe yapımı konusuna SANSET (SAĞRA ) A.Ş. Şube Müdürü Teoman Önsel’de kayıtsız kalmadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin paletlerden sokak köpeklerine kulübe yapımı konusuna SANSET (SAĞRA ) A.Ş. Şube Müdürü Teoman Önsel’de kayıtsız kalmadı. Kendisi de eski bir avcı olan Önsel bu konunun kendisini duygulandırdığını ifade etti.
  Bu anlamda Sanset olarak kullanmadıkları ahşap paletleri Ordu Büyükşehir Belediyesiyle görüşerek sokak köpeklerine kulübe yapımı için hibe etti.
   Konuya hassasiyet gösteren ve emeği geçenlere de kalbi teşekkürlerini sundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.