SAHTE DİPLOMALI İKİ PERSONEL İÇİN BAKANLIKTAN GÖRÜŞ BEKLENİYOR..

Gündem 22.12.2020 - 00:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1612+ kez okundu.
 

SAHTE DİPLOMALI İKİ PERSONEL İÇİN BAKANLIKTAN GÖRÜŞ BEKLENİYOR..

Ordu Büyük Şehir Belediyesinin kuruluşu olan Ordu Su ve Kanalizasyon idaresi (OSKİ) genel müdürlüğü hakkında yaptığımız bir habere ilişkin OSKİ Ordu genel müdürlüğü bir açıklama göndererek kamu oyunu aydınlatmış oldu

Ordu Büyük Şehir Belediyesinin kuruluşu olan Ordu Su ve Kanalizasyon idaresi (OSKİ) genel müdürlüğü hakkında yaptığımız bir habere ilişkin OSKİ Ordu genel müdürlüğü bir açıklama göndererek kamu oyunu aydınlatmış oldu. Sorumuza ilgi gösteren ve cevap veren OSKİ yetkililerine kamu oyu adına çok teşekkür ediyoruz.Keşke her kurum böyle sorduğumuz sorularımıza cevap verseler.. Bu konuda OSKİ genel müdürlüğünden aşağıdaki açıklama yapılmıştır : Kurumumuzda yapılan personel eğitim durumu araştırması sonucunda; 1) Sözleşmeli memur olarak görev yapan 2 personelin diplomalarının sahte olduğu tespit edilmiş olup 2 personelin de sözleşmeleri feshedilmiştir. 2) Şirket personeli olarak görev yapan 1 personelin diplomasının sahte olduğu tespit edilmiş olup sözleşmesi feshedilmiştir. 3) 657 Sayılı Devlet Memuru Kanununa tabi olarak görev yapan 1 personelin diplomasının sahte olduğu tespit edilmiş olup hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştır. Disiplin Soruşturması kapsamında Muhakkik Raporu tamamlanarak  dosya mevzuat gereği İçişleri Bakanlığına gönderilmiştir. İçişleri Bakanlığının  dosya ile ilgili görüşü beklenmektedir. 4) Ayrıca konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurularında bulunulmuş olup soruşturmaları devam etmektedir. O konu ile ilgili daha önce yayınladığımız haberi okumak için aşağıdaki linki tıklayınız : https://www.yongazetesi.com/haber/iki-sahte-diplomacilar-oskiden-kovuldular-9653
Ordu Büyük Şehir Belediyesinin kuruluşu olan Ordu Su ve Kanalizasyon idaresi (OSKİ) genel müdürlüğü hakkında yaptığımız bir habere ilişkin OSKİ Ordu genel müdürlüğü bir açıklama göndererek kamu oyunu aydınlatmış oldu

Ordu Büyük Şehir Belediyesinin kuruluşu olan Ordu Su ve Kanalizasyon idaresi (OSKİ) genel müdürlüğü hakkında yaptığımız bir habere ilişkin OSKİ Ordu genel müdürlüğü bir açıklama göndererek kamu oyunu aydınlatmış oldu. Sorumuza ilgi gösteren ve cevap veren OSKİ yetkililerine kamu oyu adına çok teşekkür ediyoruz.Keşke her kurum böyle sorduğumuz sorularımıza cevap verseler..

Bu konuda OSKİ genel müdürlüğünden aşağıdaki açıklama yapılmıştır :

Kurumumuzda yapılan personel eğitim durumu araştırması sonucunda;

1) Sözleşmeli memur olarak görev yapan 2 personelin diplomalarının sahte olduğu tespit edilmiş olup 2 personelin de sözleşmeleri feshedilmiştir.

2) Şirket personeli olarak görev yapan 1 personelin diplomasının sahte olduğu tespit edilmiş olup sözleşmesi feshedilmiştir.

3) 657 Sayılı Devlet Memuru Kanununa tabi olarak görev yapan 1 personelin diplomasının sahte olduğu tespit edilmiş olup hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştır. Disiplin Soruşturması kapsamında Muhakkik Raporu tamamlanarak  dosya mevzuat gereği İçişleri Bakanlığına gönderilmiştir. İçişleri Bakanlığının  dosya ile ilgili görüşü beklenmektedir.

4) Ayrıca konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurularında bulunulmuş olup soruşturmaları devam etmektedir.

O konu ile ilgili daha önce yayınladığımız haberi okumak için aşağıdaki linki tıklayınız :

https://www.yongazetesi.com/haber/iki-sahte-diplomacilar-oskiden-kovuldular-9653

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.