ŞAMPİYONA ORDU'DA YAPILACAK

Spor 18.01.2020 - 00:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2854+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONA ORDU'DA YAPILACAK

Türkiye Boks Şampiyonası’nın bu yıl Ordu’da yapılacağını açıkladı.

Türkiye Boks Şampiyonası’nın bu yıl Ordu’da yapılacağını açıkladı. Türkiye Boks Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Boks Şampiyonası, 9-16 Şubat 2020 tarihileri arasında Ordu Durugöl Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapılacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu’nun son yıllarda boksta yaptığı büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlamıştı. Federasyonumuz da bize destek oluyor. Daha önce farklı kategorilerde Türkiye ve Avrupa boks şampiyonları yapılmıştı. 2020 yılında da yine Türkiye Boks Federasyonu’nun en büyük organizasyonlarından birisi olan Gençler Ferdi Boks Şampiyonası’nın ilimizde yapılmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi Genç, Türkiye Boks şampiyonasına 81 ilden 600 sporcunun katılmasını beklediklerini ifade ederek, “Bu Ordu’nun tanıtımı ve ekonomisi için güzel bir organizasyon olacak. Çok iyi dereceler yapmış sporcular Ordu’ya gelecek ve Türkiye’yi temsil edecek sporcular da burada belirlenecek” şeklinde konuştu. Bütün Orduluları şampiyonaya davet eden Mustafa Genç, şampiyonayı Ordu’da yapma kararı alan Türkiye Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Eyüp Gözgeç’e ve Federasyonumuzun yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Boks Şampiyonası’nın bu yıl Ordu’da yapılacağını açıkladı.

Türkiye Boks Şampiyonası’nın bu yıl Ordu’da yapılacağını açıkladı.

Türkiye Boks Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Boks Şampiyonası, 9-16 Şubat 2020 tarihileri arasında Ordu Durugöl Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapılacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu’nun son yıllarda boksta yaptığı büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlamıştı. Federasyonumuz da bize destek oluyor. Daha önce farklı kategorilerde Türkiye ve Avrupa boks şampiyonları yapılmıştı. 2020 yılında da yine Türkiye Boks Federasyonu’nun en büyük organizasyonlarından birisi olan Gençler Ferdi Boks Şampiyonası’nın ilimizde yapılmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi

Genç, Türkiye Boks şampiyonasına 81 ilden 600 sporcunun katılmasını beklediklerini ifade ederek, “Bu Ordu’nun tanıtımı ve ekonomisi için güzel bir organizasyon olacak. Çok iyi dereceler yapmış sporcular Ordu’ya gelecek ve Türkiye’yi temsil edecek sporcular da burada belirlenecek” şeklinde konuştu.

Bütün Orduluları şampiyonaya davet eden Mustafa Genç, şampiyonayı Ordu’da yapma kararı alan Türkiye Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Eyüp Gözgeç’e ve Federasyonumuzun yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.