ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

Spor 11.06.2019 - 13:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3811+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

Türkiye üçüncüsü olan Bayan Futbolcular İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Türkiye üçüncüsü olan Bayan Futbolcular İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.  2018-2019 Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası' nda ilimiz kulüplerinden Türkiye 3. olan Yenimahalle 52 Spor Kulübü Kız Futbol takımı ve yöneticileri İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.  Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç”Gençlik  ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile gençlerimize güzel imkanlar sunmaya çalışıyoruz.Ordu diyince akla spor gelsin istiyoruz.Bu hedeflerimiz doğrultusunda ortak paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz.Özellikle İlimize Türkiye üçüncülüğü  kazandıran Yeni Mahalle 52 Spor Kulübümüzün Yöneticilerini antrenörlerini ve sporcularını kutluyorum.Onlardan yeni  Sezon’da  daha büyük başarılar bekliyoruz.” dedi. Yenimahalle 52 Spor Kulübü Başkanı Şenol Yılmaz, büyük hedeflere ulaşmak istediklerini aktararak; "Son bir yıldır maddi ve manevi kısıtlı imkanlarla gençlerimizin ve kulübümüzün yanında olduk, sezon da önemli başarılara imza atarak gençlerimizle birlikte şehre ilkleri yaşattık. İnşallah yeni büyük hedeflerimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlimizin önemli mahallelerinden olan Yeni Mahallemize yakışır bir spor kulübü var. Hep beraber hem Yeni Mahallemize, hem de Ordumuza yakışır başarılarla adımızdan söz ettirmeyi umuyoruz.”dedi.
Türkiye üçüncüsü olan Bayan Futbolcular İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Türkiye üçüncüsü olan Bayan Futbolcular İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti. 
2018-2019 Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası' nda ilimiz kulüplerinden Türkiye 3. olan Yenimahalle 52 Spor Kulübü Kız Futbol takımı ve yöneticileri İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.
 Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç”Gençlik  ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile gençlerimize güzel imkanlar sunmaya çalışıyoruz.Ordu diyince akla spor gelsin istiyoruz.Bu hedeflerimiz doğrultusunda ortak paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz.Özellikle İlimize Türkiye üçüncülüğü  kazandıran Yeni Mahalle 52 Spor Kulübümüzün Yöneticilerini antrenörlerini ve sporcularını kutluyorum.Onlardan yeni  Sezon’da  daha büyük başarılar bekliyoruz.” dedi.
Yenimahalle 52 Spor Kulübü Başkanı Şenol Yılmaz, büyük hedeflere ulaşmak istediklerini aktararak; "Son bir yıldır maddi ve manevi kısıtlı imkanlarla gençlerimizin ve kulübümüzün yanında olduk, sezon da önemli başarılara imza atarak gençlerimizle birlikte şehre ilkleri yaşattık. İnşallah yeni büyük hedeflerimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlimizin önemli mahallelerinden olan Yeni Mahallemize yakışır bir spor kulübü var. Hep beraber hem Yeni Mahallemize, hem de Ordumuza yakışır başarılarla adımızdan söz ettirmeyi umuyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.