SAYGIYLA ANIYORUZ

Yaşam 10.11.2016 - 09:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2722+ kez okundu.
 

SAYGIYLA ANIYORUZ

Kurtuluş Savaşı’nın önderi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yılında O’nu minnet, şükran ve rahmetle anıyor, manevi huzurunda saygı ile eğiliyoruz.

O, aziz Türk Milletinin bağrından çıkmış, milleti için, milleti ile birlikte başlattığı büyük bir mücadeleyi zaferle sonuçlandırmış, asırlara kucak açan fikirleriyle, yönetim sanatıyla ve üstün kişiliğiyle Türk ve dünya tarihinde unutulmaz bir yer kazanmıştır. Türk Milleti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini sonsuza kadar yaşatma azmi ve kararlığını tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmış, ülkemizin kalkınması için de her alanda ortaya koyduğu modernleşme projeleriyle bugünlere sağlam ve emin adımlarla ulaşmamızı sağlamıştır.Atatürk’ün ardında bıraktığı eserlerin büyüklüğü milletimize gurur vermekte ve O’nun kurduğu Cumhuriyetin 93 yılda gösterdiği başarılar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır.   Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. İnanıyoruz ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Bu inançla, vefatının 78. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve 15 Temmuz darbe gecesinde tanka, tüfeğe ve mermiye iman dolu göğsü ile karşı koyan, şahadete erişen Demokrasi Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz. ORDU MANŞET
Kurtuluş Savaşı’nın önderi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yılında O’nu minnet, şükran ve rahmetle anıyor, manevi huzurunda saygı ile eğiliyoruz.

O, aziz Türk Milletinin bağrından çıkmış, milleti için, milleti ile birlikte başlattığı büyük bir mücadeleyi zaferle sonuçlandırmış, asırlara kucak açan fikirleriyle, yönetim sanatıyla ve üstün kişiliğiyle Türk ve dünya tarihinde unutulmaz bir yer kazanmıştır.

Türk Milleti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini sonsuza kadar yaşatma azmi ve kararlığını tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmış, ülkemizin kalkınması için de her alanda ortaya koyduğu modernleşme projeleriyle bugünlere sağlam ve emin adımlarla ulaşmamızı sağlamıştır.Atatürk’ün ardında bıraktığı eserlerin büyüklüğü milletimize gurur vermekte ve O’nun kurduğu Cumhuriyetin 93 yılda gösterdiği başarılar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır.

 

Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. İnanıyoruz ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Bu inançla, vefatının 78. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve 15 Temmuz darbe gecesinde tanka, tüfeğe ve mermiye iman dolu göğsü ile karşı koyan, şahadete erişen Demokrasi Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz.

ORDU MANŞET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.