ŞEHİR HASTENSİ MÜJDESİ

Gündem 02.09.2020 - 17:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4054+ kez okundu.
 

ŞEHİR HASTENSİ MÜJDESİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Ordu Şehir Hastanesi için tarih verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Ordu Şehir Hastanesi için tarih verdi. Gündoğdu, “ Ordumuz'daki sağlık hizmetlerini daha üst boyuta taşıyacak ve hemşehrilerimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek olan Ordu Şehir Hastanemizin ihalesi Ekim ayının ilk haftasında yapılacak. 274 bin metrekare alana, 900 yataklı olarak inşaa edilecek hastanemizin temelinin de Kasım ayında atılması planlanıyor. Ordu Şehir Hastanemiz çağın gereklerine uygun son teknoloji teçhizatla donatılacak ve otel konforunda olacak. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun." dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Ordu Şehir Hastanesi için tarih verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Ordu Şehir Hastanesi için tarih verdi.
Gündoğdu, “ Ordumuz'daki sağlık hizmetlerini daha üst boyuta taşıyacak ve hemşehrilerimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek olan Ordu Şehir Hastanemizin ihalesi Ekim ayının ilk haftasında yapılacak. 274 bin metrekare alana, 900 yataklı olarak inşaa edilecek hastanemizin temelinin de Kasım ayında atılması planlanıyor.
Ordu Şehir Hastanemiz çağın gereklerine uygun son teknoloji teçhizatla donatılacak ve otel konforunda olacak. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.