ŞEHİT BABASI 3 OĞLUM DAHA VAR VATANA FEDA OLSUN

Yaşam 05.03.2016 - 11:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3000+ kez okundu.
 

ŞEHİT BABASI 3 OĞLUM DAHA VAR VATANA FEDA OLSUN

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun (25) cenazesi, Ordu'ya getirildi.

Şehidin cenazesinin Ünye ilçesi Çınarlık Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildiği sırada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a sarılan baba Mustafa Efiloğlu; “3 oğlum daha var, vatana feda olsun” dedi. Efiloğlu'nun babası Mustafa, annesi Havva ve eşi Özlem Efiloğlu'nun da yer aldığı cenaze aracının evin önüne getirilişi sırasında bazı yakınları sinir krizi geçirdi. Efiloğlu'nun cenazesi bir süre araçta bekletildikten sonra Ünye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şehidin yakınlarına taziye dileklerini iletti. ŞEHİDİN BABAEVİNİN İNŞAATI BİTİRİLECEK Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabından Şehit Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun tek katlı ve inşaat halindeki babaevini görünce evin inşaatının tamamlanması için talimat verdiğini açıkladı. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; “Şehidimizin Ünye Çınarlık Mahallesi'ndeki babaevinin inşaat halinde olduğunu görünce hemen talimat verdim. Şehidimizin babasının da onayını aldık, babaevini biz yaptıracağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi. Şehit Efiloğlu'nun cenazesi, yarın öğle namazının ardından Ünye ilçe meydanında düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun (25) cenazesi, Ordu'ya getirildi.

Şehidin cenazesinin Ünye ilçesi Çınarlık Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildiği sırada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a sarılan baba Mustafa Efiloğlu; “3 oğlum daha var, vatana feda olsun” dedi.

Efiloğlu'nun babası Mustafa, annesi Havva ve eşi Özlem Efiloğlu'nun da yer aldığı cenaze aracının evin önüne getirilişi sırasında bazı yakınları sinir krizi geçirdi. Efiloğlu'nun cenazesi bir süre araçta bekletildikten sonra Ünye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şehidin yakınlarına taziye dileklerini iletti.

ŞEHİDİN BABAEVİNİN İNŞAATI BİTİRİLECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabından Şehit Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun tek katlı ve inşaat halindeki babaevini görünce evin inşaatının tamamlanması için talimat verdiğini açıkladı. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; “Şehidimizin Ünye Çınarlık Mahallesi'ndeki babaevinin inşaat halinde olduğunu görünce hemen talimat verdim. Şehidimizin babasının da onayını aldık, babaevini biz yaptıracağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

Şehit Efiloğlu'nun cenazesi, yarın öğle namazının ardından Ünye ilçe meydanında düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.