ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Gündem 14.07.2019 - 13:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4087+ kez okundu.
 

ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Ordu il genelindeki tüm camilerimizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları çerçevesinde şehitlerimiz dualarla yâd edildi.

Ordu il genelindeki tüm camilerimizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları çerçevesinde şehitlerimiz dualarla yâd edildi. Cuma namazı öncesi Kur’an-ıkerim tilaveti ile başlayan şehitleri anma programları, tekbirler ve dualarla devam etti. İl Müftü Yardımcısı ve İl Müftü Vekili Cemal Uzun Gülyalı ilçesinde şehitlerimiz için düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak Gülyalı merkez Camiinde devam eden Yaz Kur’an Kursunu ziyaret eden Uzun, öğrenciler ve hocaları tarafından şehitler için okunan Kur’an ı kerim ve duaya iştirak etti. Müftü Vekili Uzun, “15 Temmuz’u Anmak, İhanetiAnlamak” konulu Hutbe  İrad Etti. Gülyalı merkez Camiinde Cuma namazı öncesi Müftü Vekili Cemal Uzun ve görevlilerce şehitlerimiz için Kur’an-ı kerim tilavet edildi. İl Müftü Vekili Cemal Uzun duadan önce yaptığı konuşmada “15 Temmuz milletimizin istiklal ve istikbaline kasteden hain teröristlerin vatanımızı işgal girişimidir. Fetö, asla bir dini yapı değil aksine yüce dinimizi istismar eden hain bir şebeke bir terör örgütüdür.” dedi. Şehitlerimize ithafen okunan hatimlerin duası Müftü Cemal Uzun tarafından yapıldı. İl Müftü Vekili Cemal Uzun Gülyalı merkez Camiinde, Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ve bugün ülke genelinde bulunan tüm camilerimizde okunan “15 Temmuz’u Anmak, İhaneti Anlamak” konulu hutbe irad etti.    
Ordu il genelindeki tüm camilerimizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları çerçevesinde şehitlerimiz dualarla yâd edildi.

Ordu il genelindeki tüm camilerimizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları çerçevesinde şehitlerimiz dualarla yâd edildi.

Cuma namazı öncesi Kur’an-ıkerim tilaveti ile başlayan şehitleri anma programları, tekbirler ve dualarla devam etti.

İl Müftü Yardımcısı ve İl Müftü Vekili Cemal Uzun Gülyalı ilçesinde şehitlerimiz için düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak Gülyalı merkez Camiinde devam eden Yaz Kur’an Kursunu ziyaret eden Uzun, öğrenciler ve hocaları tarafından şehitler için okunan Kur’an ı kerim ve duaya iştirak etti.
Müftü Vekili Uzun, “15 Temmuz’u Anmak, İhanetiAnlamak” konulu Hutbe  İrad Etti.

Gülyalı merkez Camiinde Cuma namazı öncesi Müftü Vekili Cemal Uzun ve görevlilerce şehitlerimiz için Kur’an-ı kerim tilavet edildi. İl Müftü Vekili Cemal Uzun duadan önce yaptığı konuşmada “15 Temmuz milletimizin istiklal ve istikbaline kasteden hain teröristlerin vatanımızı işgal girişimidir. Fetö, asla bir dini yapı değil aksine yüce dinimizi istismar eden hain bir şebeke bir terör örgütüdür.” dedi. Şehitlerimize ithafen okunan hatimlerin duası Müftü Cemal Uzun tarafından yapıldı.
İl Müftü Vekili Cemal Uzun Gülyalı merkez Camiinde, Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ve bugün ülke genelinde bulunan tüm camilerimizde okunan “15 Temmuz’u Anmak, İhaneti Anlamak” konulu hutbe irad etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.