SELİNAY TUĞÇE KIR BÜYÜKŞEHİR’DE…

Spor 22.02.2022 - 01:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3576+ kez okundu.
 

SELİNAY TUĞÇE KIR BÜYÜKŞEHİR’DE…

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Triatlon Milli Takımının gözde sporcusu Ordulu Selinay Tuğçe Kır ile anlaştı.

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Triatlon Milli Takımının gözde sporcusu Ordulu Selinay Tuğçe Kır ile anlaştı. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Büyükşehir Spor Kulübü, Triatlon sporunun gelecek vaat eden isimlerinden biri olan 18 yaşındaki Selinay Tuğçe Kır ile anlaşma sağladı.Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından 19-20 Şubat tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen 2022 İzmir Duatlon Türkiye Şampiyonası’nın Genç Kadınlar kategorisinde yarışan 18 yaşındaki Selinay Tuğçe Kır, 5 km. koşu, 20 km. bisiklet, 2,5 km. koşu parkurundan oluşan duatlon yarışmasında rakiplerini geride bırakarak 1.16:27 derecesiyle açık ara Türkiye şampiyonu oldu. Selinay Tuğçe Kır İzmir’de düzenlenen bu şampiyonada göstermiş olduğu başarısının ardından 16-17 Nisan 2022’de Mersin ilinde düzenlenecek olan 2022 Avrupa Triatlon Gençler Kupasının Genç Kadınlar kategorisinde yarışacak.  
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Triatlon Milli Takımının gözde sporcusu Ordulu Selinay Tuğçe Kır ile anlaştı.

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Triatlon Milli Takımının gözde sporcusu Ordulu Selinay Tuğçe Kır ile anlaştı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Büyükşehir Spor Kulübü, Triatlon sporunun gelecek vaat eden isimlerinden biri olan 18 yaşındaki Selinay Tuğçe Kır ile anlaşma sağladı.Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından 19-20 Şubat tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen 2022 İzmir Duatlon Türkiye Şampiyonası’nın Genç Kadınlar kategorisinde yarışan 18 yaşındaki Selinay Tuğçe Kır, 5 km. koşu, 20 km. bisiklet, 2,5 km. koşu parkurundan oluşan duatlon yarışmasında rakiplerini geride bırakarak 1.16:27 derecesiyle açık ara Türkiye şampiyonu oldu.

Selinay Tuğçe Kır İzmir’de düzenlenen bu şampiyonada göstermiş olduğu başarısının ardından 16-17 Nisan 2022’de Mersin ilinde düzenlenecek olan 2022 Avrupa Triatlon Gençler Kupasının Genç Kadınlar kategorisinde yarışacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.