SES YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Kültür 27.02.2019 - 12:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3211+ kez okundu.
 

SES YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Ordu Gençlik Merkezi Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında 'Sahne Sırası Sende' sloganıyla gençler arası Türk Müziği İl Birinciliği yarışması düzenlendi.

Ordu Kültür Sanat Merkezinde  Türk Müziği Ses Yarışması Yapıldı Ordu  Gençlik Merkezi Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında 'Sahne Sırası Sende' sloganıyla gençler arası Türk Müziği İl Birinciliği yarışması düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın geleneksel sanatın gençler arasında yayılması ile gençlerin sanata ve temel değerlere sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi amacıyla Ordu Kültür Sanat Merkezinde  düzenlediği  Kültür Sanat yarışmalarının İl Birinciliği Türk Müziği Ses Yarışmasıyla devam ediyor.18-23 yaş bayan kategorisinde  Senuber Şişman, 18-23 yaş erkek kategorisinde Yunus Emre Mansız, 24-29 yaş bay kategorisinde Mesut Keperek, birinci oldu.   14-17 yaş bay Şiir kategorisinde Abdulresul Tekin, 14-17 yaş bayan Zeynep Çağla Çukurlu, 18-25 yaş bay Enes Şen 18-25 yaş Ayşenur Korkmaz,birinci oldu.   Türk Halk Müziği eserlerinden belirledikleri türkülerle yarışmaya katılan gençlere ve jüri üyelerine Gençlik Merkezi Müdürü Mücait Ucar, tarafından  Katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.Etkinlikle ilgili bilgi veren Gençlik  ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Türküler umuttur, hasrettir, vefadır. Sılaya uzanan gurbet ellerde ince bir yoldur. En güzel memleket türkülerimiz gençlerimizin sesinde can buldu. Gençler Arası Türk Müziği İl Birinciliği Yarışmasını gerçekleştirdik. Notalara dokunmakla kalmadılar. Sesleriyle anılarda yolculuk yaptırıp bizleri diyar diyar gezdirdiler. Türkülerimiz bu kez Ordu'da gençlerimizin sesinde can buldu" dedi.  
Ordu Gençlik Merkezi Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında 'Sahne Sırası Sende' sloganıyla gençler arası Türk Müziği İl Birinciliği yarışması düzenlendi.

Ordu Kültür Sanat Merkezinde  Türk Müziği Ses Yarışması Yapıldı
Ordu  Gençlik Merkezi Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında 'Sahne Sırası Sende' sloganıyla gençler arası Türk Müziği İl Birinciliği yarışması düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın geleneksel sanatın gençler arasında yayılması ile gençlerin sanata ve temel değerlere sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi amacıyla Ordu Kültür Sanat Merkezinde  düzenlediği  Kültür Sanat yarışmalarının İl Birinciliği Türk Müziği Ses Yarışmasıyla devam ediyor.18-23 yaş bayan kategorisinde  Senuber Şişman, 18-23 yaş erkek kategorisinde Yunus Emre Mansız, 24-29 yaş bay kategorisinde Mesut Keperek, birinci oldu.  
14-17 yaş bay Şiir kategorisinde Abdulresul Tekin, 14-17 yaş bayan Zeynep Çağla Çukurlu, 18-25 yaş bay Enes Şen 18-25 yaş Ayşenur Korkmaz,birinci oldu.  
Türk Halk Müziği eserlerinden belirledikleri türkülerle yarışmaya katılan gençlere ve jüri üyelerine Gençlik Merkezi Müdürü Mücait Ucar, tarafından  Katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.Etkinlikle ilgili bilgi veren Gençlik  ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Türküler umuttur, hasrettir, vefadır. Sılaya uzanan gurbet ellerde ince bir yoldur. En güzel memleket türkülerimiz gençlerimizin sesinde can buldu. Gençler Arası Türk Müziği İl Birinciliği Yarışmasını gerçekleştirdik. Notalara dokunmakla kalmadılar. Sesleriyle anılarda yolculuk yaptırıp bizleri diyar diyar gezdirdiler. Türkülerimiz bu kez Ordu'da gençlerimizin sesinde can buldu" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.