SEVGİ EVLERİNE ZİYARET

Gündem 01.11.2017 - 10:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2352+ kez okundu.
 

SEVGİ EVLERİNE ZİYARET

Sosyal amaçlı ziyaret ve incelemelerini sürdüren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’ne ziyarette bulundu.

Sosyal amaçlı ziyaret ve incelemelerini sürdüren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’ne ziyarette bulundu.   İlk ziyaretini 7-9 yaş arası erkek çocukların kaldığı Fındık Sevgi Evi’ne gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Ünsal Kaya’dan çocuklara yönelik yapılan sosyal, sportif ve akademik çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.   Çocuklarla yakından ilgilenen Bayan Yavuz, çocuklarla bir süre sohbet ederek, çocuklar için yapılabilecek farklı ve yeni etkinlikler ile  çalışmaların yakın  takipçisi olacağını ifade etti.    Sevgi Evleri'nde amacın, çocukların aile odaklı hizmet modellerinden yararlandırılması olduğunu söyleyen Selda Yavuz, ”Çocuklarımız burada aile modeline benzer bir ortamda yetiştiriliyor. Çocukların temel gereksinimleri daha sıcak ve samimi bir ortamda karşılanıyor” diyerek, çocuklardan bir istekleri olup olmadığını sordu.   Bayan Yavuz, ikinci ziyaretini ise yaşları 13 ile 15 arasında değişen erkek çocukların kaldığı Yağız Sevgi Evi’ne yaptı.   Çocuklara bir anne şefkatiyle yaklaşan ve onlara sevgisini yürekten dolu dolu hissettiren Bayan Yavuz, ”Sizlerle birlikte olmaktan, sizleri ziyaret ve  sohbet etmekten büyük keyif alıyorum, mutluluk duyuyorum. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yetişmesi en büyük dileğimizdir. Çünkü, onlar bizlere emanet. Çocuklarımız burada aile sıcaklığını hissediyor. Yaptığım ziyaretlerde çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek, beni sevindiriyor. Her fırsatta ziyaret etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.   Sevgi Evleri’nde kalan görevli anneler ve abilerle de bir süre sohbet eden Selda Yavuz, Sevgi Evleri'nde çocuklara hizmet eden tüm personele de teşekkür etti.   Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Ünsal Kaya, “Ordu’ya geldiği günden beri Sayın Valimizin eşleri Selda Yavuz Hanımefendi bizleri ziyaret ederek, yalnız bırakmıyor. Selda Yavuz Hanımefendinin sevgi evlerindeki çocuklarımızı ziyaretleri aynı zamanda bir farkındalık oluşturdu. Kendilerini örnek alan birçok kişi bizleri arayarak ziyaretler gerçekleştiriyor” diyerek, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a teşekkürlerini iletti.
Sosyal amaçlı ziyaret ve incelemelerini sürdüren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’ne ziyarette bulundu.
Sosyal amaçlı ziyaret ve incelemelerini sürdüren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’ne ziyarette bulundu.
 
İlk ziyaretini 7-9 yaş arası erkek çocukların kaldığı Fındık Sevgi Evi’ne gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Ünsal Kaya’dan çocuklara yönelik yapılan sosyal, sportif ve akademik çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
 
Çocuklarla yakından ilgilenen Bayan Yavuz, çocuklarla bir süre sohbet ederek, çocuklar için yapılabilecek farklı ve yeni etkinlikler ile  çalışmaların yakın  takipçisi olacağını ifade etti.
 
 Sevgi Evleri'nde amacın, çocukların aile odaklı hizmet modellerinden yararlandırılması olduğunu söyleyen Selda Yavuz, ”Çocuklarımız burada aile modeline benzer bir ortamda yetiştiriliyor. Çocukların temel gereksinimleri daha sıcak ve samimi bir ortamda karşılanıyor” diyerek, çocuklardan bir istekleri olup olmadığını sordu.
 
Bayan Yavuz, ikinci ziyaretini ise yaşları 13 ile 15 arasında değişen erkek çocukların kaldığı Yağız Sevgi Evi’ne yaptı.
 
Çocuklara bir anne şefkatiyle yaklaşan ve onlara sevgisini yürekten dolu dolu hissettiren Bayan Yavuz, ”Sizlerle birlikte olmaktan, sizleri ziyaret ve  sohbet etmekten büyük keyif alıyorum, mutluluk duyuyorum. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yetişmesi en büyük dileğimizdir. Çünkü, onlar bizlere emanet. Çocuklarımız burada aile sıcaklığını hissediyor. Yaptığım ziyaretlerde çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek, beni sevindiriyor. Her fırsatta ziyaret etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.
 
Sevgi Evleri’nde kalan görevli anneler ve abilerle de bir süre sohbet eden Selda Yavuz, Sevgi Evleri'nde çocuklara hizmet eden tüm personele de teşekkür etti.
 
Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Vekili Ünsal Kaya, “Ordu’ya geldiği günden beri Sayın Valimizin eşleri Selda Yavuz Hanımefendi bizleri ziyaret ederek, yalnız bırakmıyor. Selda Yavuz Hanımefendinin sevgi evlerindeki çocuklarımızı ziyaretleri aynı zamanda bir farkındalık oluşturdu. Kendilerini örnek alan birçok kişi bizleri arayarak ziyaretler gerçekleştiriyor” diyerek, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a teşekkürlerini iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.