SİREN TESTİ YAPILACAK

Yaşam 02.11.2016 - 16:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1913+ kez okundu.
 

SİREN TESTİ YAPILACAK

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından siren sistemi uyarısı yapıldı.

Ordu’da ikaz ve alarm haberlerinin duyurulmasında, Türk Telekom İl Müdürlüğüne bağlı Repertütör-1 binasında bulunan siren sisteminin faal halde tutulması ve test edilmesi gerektiği açıklandı.   Bu kapsamda, Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 78. Yıldönümü olması müsasebeti ile 10 Kasım 2016 Perşembe günü 09.05’te, mevcut sirenler 2 dakika süre ile Sarı İkaz şeklinde çaldırılacağı için 4 Kasım Cuma günü saat 15.00’da siren testi yapılacağı ve vatandaşların tedirgin olmamaları konusunda duyuru yapıldı.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından siren sistemi uyarısı yapıldı.

Ordu’da ikaz ve alarm haberlerinin duyurulmasında, Türk Telekom İl Müdürlüğüne bağlı Repertütör-1 binasında bulunan siren sisteminin faal halde tutulması ve test edilmesi gerektiği açıklandı.

 

Bu kapsamda, Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 78. Yıldönümü olması müsasebeti ile 10 Kasım 2016 Perşembe günü 09.05’te, mevcut sirenler 2 dakika süre ile Sarı İkaz şeklinde çaldırılacağı için 4 Kasım Cuma günü saat 15.00’da siren testi yapılacağı ve vatandaşların tedirgin olmamaları konusunda duyuru yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.