SON FIRSATI DEĞERLENDİRİN!

Gündem 16.03.2020 - 14:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3359+ kez okundu.
 

SON FIRSATI DEĞERLENDİRİN!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, prestij projedeki konutlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, prestij projedeki konutlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında hayata geçirilen 311 konutluk projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için 18 Mart’ta ihale yapılacak. 41 adet 3+1 ve 11 adet 2+1 olmak üzere toplam 52 daire Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak ihale kapsamında satışa sunulacak. “DAİRELERİN YÜZDE 80’İ SATILMIŞ OLACAK” Talebin iyi olduğuna ve vatandaşların verilen bu son fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğine dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı İlhan Yılmaz, “Daha önce iki kez yaptığımız ihalede 54 tane dairenin satışını gerçekleştirmiştik. Şimdi ise kalan 62 dairenin 52’si için satış ihalesine çıkıyoruz. Şuan 25 talebimiz bulunuyor. Yarın akşama kadar bu rakamın 40’a çıkmasını ön görüyoruz. Böylelikle dairelerin yüzde 80’ini satmış olacağız. Talepler iyi, evlerini teslim ettiğimiz vatandaşlarımız da gayet memnun. Daha önceki satışta FED’in vereceği kararı bekliyorduk. Bu kararla faizler % 0,79’a düştü. Yeniden bir faiz indirimi bekleniyor. O yüzden vatandaşların bu fırsatı değerlendirmelerini istiyoruz. Şehrin merkezinde, kapalı alanı olan böyle bir site daha yok. İnşallah güzel bir şekilde ihaleyi gerçekleştirmiş ve vatandaşlarımızla buluşturmuş oluruz. Yoğun talep üzerine sunduğumuz son fırsatı da inşallah böylelikle tamamlamış olacağız” dedi. SON BAŞVURU TARİHİ “17 MART 2020” 52 dairenin satış ihalesine katılmak isteyenler şartname ve eklerini İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 100 TL bedelle satın alabilecek. İstekliler istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne 17.03.2020 tarihinde saat 17.00’ye kadar teslim edeceklerdir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek. İstenilen belgelerin posta ile gönderilmesi hâlinde ilanda belirtilen gün ve saate kadar ulaşan başvurular kabul edilip, postadaki gecikmeler mazeret olarak kabul edilmeyecekti
Ordu Büyükşehir Belediyesi, prestij projedeki konutlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, prestij projedeki konutlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında hayata geçirilen 311 konutluk projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için 18 Mart’ta ihale yapılacak.

41 adet 3+1 ve 11 adet 2+1 olmak üzere toplam 52 daire Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak ihale kapsamında satışa sunulacak.

“DAİRELERİN YÜZDE 80’İ SATILMIŞ OLACAK”

Talebin iyi olduğuna ve vatandaşların verilen bu son fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğine dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı İlhan Yılmaz, “Daha önce iki kez yaptığımız ihalede 54 tane dairenin satışını gerçekleştirmiştik. Şimdi ise kalan 62 dairenin 52’si için satış ihalesine çıkıyoruz. Şuan 25 talebimiz bulunuyor. Yarın akşama kadar bu rakamın 40’a çıkmasını ön görüyoruz. Böylelikle dairelerin yüzde 80’ini satmış olacağız. Talepler iyi, evlerini teslim ettiğimiz vatandaşlarımız da gayet memnun. Daha önceki satışta FED’in vereceği kararı bekliyorduk. Bu kararla faizler % 0,79’a düştü. Yeniden bir faiz indirimi bekleniyor. O yüzden vatandaşların bu fırsatı değerlendirmelerini istiyoruz. Şehrin merkezinde, kapalı alanı olan böyle bir site daha yok. İnşallah güzel bir şekilde ihaleyi gerçekleştirmiş ve vatandaşlarımızla buluşturmuş oluruz. Yoğun talep üzerine sunduğumuz son fırsatı da inşallah böylelikle tamamlamış olacağız” dedi.

SON BAŞVURU TARİHİ “17 MART 2020”

52 dairenin satış ihalesine katılmak isteyenler şartname ve eklerini İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 100 TL bedelle satın alabilecek. İstekliler istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne 17.03.2020 tarihinde saat 17.00’ye kadar teslim edeceklerdir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek. İstenilen belgelerin posta ile gönderilmesi hâlinde ilanda belirtilen gün ve saate kadar ulaşan başvurular kabul edilip, postadaki gecikmeler mazeret olarak kabul edilmeyecekti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.