SPOR ORGANİZASYONLARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Spor 19.01.2022 - 01:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3355+ kez okundu.
 

SPOR ORGANİZASYONLARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Spor şehri Ordu’da önemli organizasyonlara imza atılıyor. Güreş, Judo, Kick Boks, Basketbol, Voleybol gibi önemli spor branşlarına ait spor organizasyonları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenleniyor.

Spor şehri Ordu’da önemli organizasyonlara imza atılıyor. Güreş, Judo, Kick Boks, Basketbol, Voleybol gibi önemli spor branşlarına ait spor organizasyonları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenleniyor. Faaliyet programındaki spor organizasyonları hakkında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ İlimizde spor organizasyonları hızla devam etmekte. Önümüzdeki günlerde başlayacak Kick Boks ’un Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere Bay-Bayan Türkiye Şampiyonası var. 19-27 Ocak tarihleri arasında ilimizde yaklaşık 6000 kişi ağırlayacağız. Şuanda Ordu’muzdaki tüm oteller doldu. Fatsa, Perşembe, Altınordu, Gülyalı ve Ulubey’e kadar tüm misafirhanelerimiz yurtlarımız ve otellerimiz dolmuş oldu. Bu şekilde büyük organizasyonlar ilimizin ekonomisine de katkı sunuyor. Yine önümüzdeki günlerde Ünye ilçemizde yapılacak Judo Gençler Grup Şampiyonası başlayacak. 12 ilden 300 sporcu katılacak. Ardından Fatsa İlçemizde Voleybol Grup şampiyonası var. Yine orada 12 ilden 350 sporcu katılacak.  Basketbol Grup Şampiyonası İlimizde yapılacak. Hentbol Türkiye Kupası Grup Finalleri İlimizde yapılacak. Halk Oyunları Türkiye Şampiyonluğu Ordu İlimizde yapılacak. Mart ayı içerisinde Gençler Türkiye Judo Şampiyonası yapılacak. Yaklaşık 1500 sporcunun katılımı ile gerçekleştireceğiz. Yaz ayına kadar farklı organizasyonlar ile ilimiz spor tesisleri gençlerimiz ile şenlenecek. Ordu olarak hep birlikte başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz, Kurumlarımız olmak üzere ev sahipliği yapacağız. Bu şekildeki organizasyonlar hem ilimizin tanıtımı için hem de il ekonomisi için büyük katkı sağlıyor. Bizler de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak ilimize bu yöndeki katkılarımız devam edecek.  Ayrıca İlimizin 19 İlçesinde de farklı spor branşlarında sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Şuan da 13.000 faal sporcumuz ile beraber tüm spor salonlarımız, tüm spor tesislerimiz gençlerimizin hizmetinde. İnşallah bu sayıları Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile arttırmaya devam edeceğiz. Katkılarından ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlık yöneticilerimize teşekkür ederiz.” Dedi.    
Spor şehri Ordu’da önemli organizasyonlara imza atılıyor. Güreş, Judo, Kick Boks, Basketbol, Voleybol gibi önemli spor branşlarına ait spor organizasyonları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenleniyor.

Spor şehri Ordu’da önemli organizasyonlara imza atılıyor. Güreş, Judo, Kick Boks, Basketbol, Voleybol gibi önemli spor branşlarına ait spor organizasyonları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenleniyor.
Faaliyet programındaki spor organizasyonları hakkında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ İlimizde spor organizasyonları hızla devam etmekte. Önümüzdeki günlerde başlayacak Kick Boks ’un Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere Bay-Bayan Türkiye Şampiyonası var. 19-27 Ocak tarihleri arasında ilimizde yaklaşık 6000 kişi ağırlayacağız. Şuanda Ordu’muzdaki tüm oteller doldu. Fatsa, Perşembe, Altınordu, Gülyalı ve Ulubey’e kadar tüm misafirhanelerimiz yurtlarımız ve otellerimiz dolmuş oldu. Bu şekilde büyük organizasyonlar ilimizin ekonomisine de katkı sunuyor. Yine önümüzdeki günlerde Ünye ilçemizde yapılacak Judo Gençler Grup Şampiyonası başlayacak. 12 ilden 300 sporcu katılacak. Ardından Fatsa İlçemizde Voleybol Grup şampiyonası var. Yine orada 12 ilden 350 sporcu katılacak. 
Basketbol Grup Şampiyonası İlimizde yapılacak. Hentbol Türkiye Kupası Grup Finalleri İlimizde yapılacak. Halk Oyunları Türkiye Şampiyonluğu Ordu İlimizde yapılacak. Mart ayı içerisinde Gençler Türkiye Judo Şampiyonası yapılacak. Yaklaşık 1500 sporcunun katılımı ile gerçekleştireceğiz. Yaz ayına kadar farklı organizasyonlar ile ilimiz spor tesisleri gençlerimiz ile şenlenecek. Ordu olarak hep birlikte başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz, Kurumlarımız olmak üzere ev sahipliği yapacağız. Bu şekildeki organizasyonlar hem ilimizin tanıtımı için hem de il ekonomisi için büyük katkı sağlıyor. Bizler de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak ilimize bu yöndeki katkılarımız devam edecek. 
Ayrıca İlimizin 19 İlçesinde de farklı spor branşlarında sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Şuan da 13.000 faal sporcumuz ile beraber tüm spor salonlarımız, tüm spor tesislerimiz gençlerimizin hizmetinde. İnşallah bu sayıları Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile arttırmaya devam edeceğiz. Katkılarından ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlık yöneticilerimize teşekkür ederiz.” Dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.