STANDARDI YÜKSEK YOLLAR İÇİN 7/24 ÇALIŞIYOR

Gündem 20.09.2020 - 22:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3667+ kez okundu.
 

STANDARDI YÜKSEK YOLLAR İÇİN 7/24 ÇALIŞIYOR

Altınordu Belediyesi ekipleri şehrin ulaşım ağında bulunan yollarda konfor arttırıcı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Altınordu Belediyesi ekipleri şehrin ulaşım ağında bulunan yollarda konfor arttırıcı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. ‘Bütün Şehir Eşit’ hizmet anlayışıyla 92 mahallede çalışma yürüten Altınordu Belediyesi ulaşım ağında bulunan tüm yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehir merkezinde köklü bir altyapı değişikliği gerçekleştiren ve geçmişten gelen sıkıntıları bir bir çözen Altınordu Belediyesi, kırsal mahallelerde bulunan yollara da büyük önem veriyor. Mahalle ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam eden Altınordu Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şehrimizde etkili olan yağışların olumsuz etkilediği yolların ve mevcut yolların bakım onarımlarını gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri uhdesinde gerçekleşen çalışmalarda reglaj, malzemeli yol bakım onarımı, heyelan temizleme, boru atma, parke tamiratı ve deforme yaşanan yollarda yama çalışması yürütülüyor. MAHALLE SAKİNLERİNDEN ÇALIŞMALARA TAM NOT Altınordu Belediyesi tarafından mahallelerde devam eden çalışmaları değerlendiren muhtarlar ve mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını söyledi. Yaşanan aşırı yağışlarda bozulan yolların anında yapıldığını ve mevcut yolların bakım onarımlarının da devam ettiğini aktaran vatandaşlar çalışmaları dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini iletti. 
Altınordu Belediyesi ekipleri şehrin ulaşım ağında bulunan yollarda konfor arttırıcı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Altınordu Belediyesi ekipleri şehrin ulaşım ağında bulunan yollarda konfor arttırıcı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

‘Bütün Şehir Eşit’ hizmet anlayışıyla 92 mahallede çalışma yürüten Altınordu Belediyesi ulaşım ağında bulunan tüm yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehir merkezinde köklü bir altyapı değişikliği gerçekleştiren ve geçmişten gelen sıkıntıları bir bir çözen Altınordu Belediyesi, kırsal mahallelerde bulunan yollara da büyük önem veriyor.

Mahalle ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam eden Altınordu Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şehrimizde etkili olan yağışların olumsuz etkilediği yolların ve mevcut yolların bakım onarımlarını gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri uhdesinde gerçekleşen çalışmalarda reglaj, malzemeli yol bakım onarımı, heyelan temizleme, boru atma, parke tamiratı ve deforme yaşanan yollarda yama çalışması yürütülüyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN ÇALIŞMALARA TAM NOT

Altınordu Belediyesi tarafından mahallelerde devam eden çalışmaları değerlendiren muhtarlar ve mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını söyledi. Yaşanan aşırı yağışlarda bozulan yolların anında yapıldığını ve mevcut yolların bakım onarımlarının da devam ettiğini aktaran vatandaşlar çalışmaları dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.