START ALDI

Spor 30.06.2022 - 17:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2762+ kez okundu.
 

START ALDI

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde birbirinden farklı farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. Manisa’nın dört bir yanındaki on binlerce öğrenci yine sporun güzellikleriyle buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Ordu’nun 19 ilçesinde düzenlenen açılış törenleri gerçekleştirildi. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında cimnastik, atletizm, atıcılık, basketbol, badminton, boks, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, muay thai, okçuluk, tekvando, tenis, wushu, voleybol, karate, yüzme, rekreasyon faaliyetleri ve engelli bireylere yönelik kurslar yapılacak. Altınordu, Perşembe, Fatsa ve Ünye İlçe Müdürlüklerinin düzenlediği açılış törenlerine katılan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Bugün burada Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 81 ilde eş zamanlı olarak yaz spor okullarının açılış programının münasebetiyle bir aradayız. Pırıl pırıl sporcularımız inşallah bakanlığımızın devletimizin desteğiyle ülkemizi her alanda destekleyecek. Avrupa ve Dünya Olimpiyat Oyunlarında Türk Bayrağını en üstlerde dalgalandıracak, İstiklal Marşımızı okutacaktır. “İnşallah bugün açılışını yaptığımız spor okullarıyla birlikte 19 ilçemizde 200 eğitimcimiz ile beraber 15000 yavrumuzu spor salonlarımız ile tanıştırmak istiyoruz. Bu kapsamda il müdürlüğümüzün antrenörlerimizin yanı sıra eğitici antrenör desteğiyle beraber 200 antrenörümüz alanda olacaklar. Tüm Ordululardan da yavrularımızı spor salonlarına getirmesini istiyoruz. 40 branşta her alanda eğitim verilecek. Yine bunun yanı sıra Gençlik Merkezlerimizde de yaz boyunca değişik aktiviteler devam edecek yavrularımızın bu eğitimlerden faydalanmaları bireysel gelişimleri açısından da çok önemli. Yine bunun da yanı sıra Bakanlığımızın 81 ilde yaptığı sportif yetenek taramasıyla birlikte yeteneklerine göre branşlarına yönlendirilen yavrularımız ile birlikte bu yaz gerçekten güzel bir fırsat. İlimizdeki spor faaliyetlerine ve Spor yatırımlarına desteklerinden dolayı Bakanımız sayın Dr Mehmet Muharrem Kasapoğluna Valimiz sayın Tuncay Sonel e ve milletvekillerimize teşekkür ederim."dedi.   
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde birbirinden farklı farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. Manisa’nın dört bir yanındaki on binlerce öğrenci yine sporun güzellikleriyle buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Ordu’nun 19 ilçesinde düzenlenen açılış törenleri gerçekleştirildi.
Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında cimnastik, atletizm, atıcılık, basketbol, badminton, boks, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, muay thai, okçuluk, tekvando, tenis, wushu, voleybol, karate, yüzme, rekreasyon faaliyetleri ve engelli bireylere yönelik kurslar yapılacak.
Altınordu, Perşembe, Fatsa ve Ünye İlçe Müdürlüklerinin düzenlediği açılış törenlerine katılan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Bugün burada Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 81 ilde eş zamanlı olarak yaz spor okullarının açılış programının münasebetiyle bir aradayız. Pırıl pırıl sporcularımız inşallah bakanlığımızın devletimizin desteğiyle ülkemizi her alanda destekleyecek. Avrupa ve Dünya Olimpiyat Oyunlarında Türk Bayrağını en üstlerde dalgalandıracak, İstiklal Marşımızı okutacaktır.
“İnşallah bugün açılışını yaptığımız spor okullarıyla birlikte 19 ilçemizde 200 eğitimcimiz ile beraber 15000 yavrumuzu spor salonlarımız ile tanıştırmak istiyoruz. Bu kapsamda il müdürlüğümüzün antrenörlerimizin yanı sıra eğitici antrenör desteğiyle beraber 200 antrenörümüz alanda olacaklar. Tüm Ordululardan da yavrularımızı spor salonlarına getirmesini istiyoruz.
40 branşta her alanda eğitim verilecek. Yine bunun yanı sıra Gençlik Merkezlerimizde de yaz boyunca değişik aktiviteler devam edecek yavrularımızın bu eğitimlerden faydalanmaları bireysel gelişimleri açısından da çok önemli. Yine bunun da yanı sıra Bakanlığımızın 81 ilde yaptığı sportif yetenek taramasıyla birlikte yeteneklerine göre branşlarına yönlendirilen yavrularımız ile birlikte bu yaz gerçekten güzel bir fırsat. İlimizdeki spor faaliyetlerine ve Spor yatırımlarına desteklerinden dolayı Bakanımız sayın Dr Mehmet Muharrem Kasapoğluna Valimiz sayın Tuncay Sonel e ve milletvekillerimize teşekkür ederim."dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.