ŞUBAT AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ” HAZIR

Kültür 05.02.2019 - 13:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2968+ kez okundu.
 

ŞUBAT AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ” HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında şubat ayı programını oluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında şubat ayı programını oluşturdu. 2019 yılı Şubat ayında Ordu’da kültür sanat etkinlikleri kapsamında 4 Mevsim Ordu, Çanakkale’den Mektup Var, Ordu’nun Saklı Tarihi Kurul adlı sanat sergileri; Hisse-i Şayia, Pinokyo, Kaç Baba Kaç, La Fonten adlı tiyatro oyunları; Kendini Keşfetme Sanatı ve Maceracı Gezginler adlı söyleşiler gibi çeşitli aktiviteler vatandaşlar ile buluşmayı bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2019 yılı Şubat ayı Ordu’da Kültür Sanat Etkinlik Takvimi’nin ön sözünde şu görüşlere yer verdi: Hayata geçirdiğimiz özgün ve yenilikçi yatırımlarla bölgemizin modern yüzü olan kentimizde sizlerin takdirini kazanmaya devam ederken, gelişen ve dönüşen şehrimize yakışır bir sosyal yaşamı destekleyen kültür sanat faaliyetlerimizi ve toplumsal projelerimizi canlı tutmaya da özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda dördüncüsünü düzenlediğimiz “Dört Mevsim Ordu” adlı ulusal fotoğraf yarışmamızda dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen, ilimizin her bir köşesinin farklı mevsimlerde bambaşka manzaralara bürünmüş hâlinin ölümsüzleştirildiği karelerden oluşan fotoğraf sergimizi Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerimizde ve Fatsa Sanat Galerimizde vatandaşlarımızın beğenisine sunarken, gençlerimize tarih bilinci oluşturmak için “Çanakkale’den Mektup Var” isimli sergimizi de siz sanatseverlerle buluşturacağız. Sezon boyunca sahnelediğimiz tiyatro oyunlarımıza yenilerini ekleyerek tüm hızımızla devam ediyoruz. Tiyatroseverlerin eğlenerek takip edeceği “Kaç Baba Kaç” oyunumuzu ve çocukla-rımızın tatillerini keyifli geçirmeleri için “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyunumuzu sizlerle buluştururken her ay farklı temaların işlendiği konferanslarımızla da bu ay önemli ko-nulara değineceğiz. Eğitime her zaman destek sunan bizler, gençlerimizin çalışmalarını internet imkânıyla sürdürebileceği, dinlenip, yiyecek ve içecek ikramlarımızdan faydalanabileceği “Millet Kıraathanesi” projemizle ders dışı zamanlarını verimli kullanmalarını hedeflemekteyiz. En değerli yaşam alanımız olan kentimizi kalkındırmaya yönelik sunduğumuz tüm hizmetlerden memnun kalmanızı temenni eder, herkese sağlık ve huzur dolu günler dilerim.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında şubat ayı programını oluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında şubat ayı programını oluşturdu.

2019 yılı Şubat ayında Ordu’da kültür sanat etkinlikleri kapsamında 4 Mevsim Ordu, Çanakkale’den Mektup Var, Ordu’nun Saklı Tarihi Kurul adlı sanat sergileri; Hisse-i Şayia, Pinokyo, Kaç Baba Kaç, La Fonten adlı tiyatro oyunları; Kendini Keşfetme Sanatı ve Maceracı Gezginler adlı söyleşiler gibi çeşitli aktiviteler vatandaşlar ile buluşmayı bekliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2019 yılı Şubat ayı Ordu’da Kültür Sanat Etkinlik Takvimi’nin ön sözünde şu görüşlere yer verdi:

Hayata geçirdiğimiz özgün ve yenilikçi yatırımlarla bölgemizin modern yüzü olan kentimizde sizlerin takdirini kazanmaya devam ederken, gelişen ve dönüşen şehrimize yakışır bir sosyal yaşamı destekleyen kültür sanat faaliyetlerimizi ve toplumsal projelerimizi canlı tutmaya da özen gösteriyoruz.

Bu doğrultuda dördüncüsünü düzenlediğimiz “Dört Mevsim Ordu” adlı ulusal fotoğraf yarışmamızda dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen, ilimizin her bir köşesinin farklı mevsimlerde bambaşka manzaralara bürünmüş hâlinin ölümsüzleştirildiği karelerden oluşan fotoğraf sergimizi Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerimizde ve Fatsa Sanat Galerimizde vatandaşlarımızın beğenisine sunarken, gençlerimize tarih bilinci oluşturmak için “Çanakkale’den Mektup Var” isimli sergimizi de siz sanatseverlerle buluşturacağız.

Sezon boyunca sahnelediğimiz tiyatro oyunlarımıza yenilerini ekleyerek tüm hızımızla devam ediyoruz. Tiyatroseverlerin eğlenerek takip edeceği “Kaç Baba Kaç” oyunumuzu ve çocukla-rımızın tatillerini keyifli geçirmeleri için “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyunumuzu sizlerle buluştururken her ay farklı temaların işlendiği konferanslarımızla da bu ay önemli ko-nulara değineceğiz.

Eğitime her zaman destek sunan bizler, gençlerimizin çalışmalarını internet imkânıyla sürdürebileceği, dinlenip, yiyecek ve içecek ikramlarımızdan faydalanabileceği “Millet Kıraathanesi” projemizle ders dışı zamanlarını verimli kullanmalarını hedeflemekteyiz.

En değerli yaşam alanımız olan kentimizi kalkındırmaya yönelik sunduğumuz tüm hizmetlerden memnun kalmanızı temenni eder, herkese sağlık ve huzur dolu günler dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.