'ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUM'

Gündem 28.10.2019 - 12:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1670+ kez okundu.
 

'ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUM'

Ordu Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Ordu Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı. 'İmkansızlıklar içerisinde varoluş mücadelesi veren milletimizin iman gücünün, sarsılmaz iradesinin, azminin ve birbirine kenetlenişinin somut bir örneği olan Kurtuluş Mücadelesi ve ardından ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin kendi toprakları üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulmuş halidir. Cumhuriyetin aydınlattığı yolda aklı ve bilimi bir pusula olarak kabul eden milletimiz, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için tüm zorluklara göğüs gererek daha önceden olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla yürümeye devam edecektir. Eğitim kurumları olarak bizlere düşen görev de Cumhuriyetimize sahip çıkarak şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış kutsal topraklarımızın bütünlüğünü korumak, daha güçlü ve daha gelişmiş bir ülke hedefine ulaşmak için ehliyet ve liyakatten ödün vermeden var gücümüzle çalışmak; vatanını, milletini ve hürriyetini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, üretken ve nitelikli gençler yetiştirerek ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesine vesile olmaktır. Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Milli Mücadele kahramanlarımızı, gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımızın 96’ncı yıl dönümü kutlu olsun'  
Ordu Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Ordu Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

'İmkansızlıklar içerisinde varoluş mücadelesi veren milletimizin iman gücünün, sarsılmaz iradesinin, azminin ve birbirine kenetlenişinin somut bir örneği olan Kurtuluş Mücadelesi ve ardından ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin kendi toprakları üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulmuş halidir.

Cumhuriyetin aydınlattığı yolda aklı ve bilimi bir pusula olarak kabul eden milletimiz, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için tüm zorluklara göğüs gererek daha önceden olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla yürümeye devam edecektir. Eğitim kurumları olarak bizlere düşen görev de Cumhuriyetimize sahip çıkarak şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış kutsal topraklarımızın bütünlüğünü korumak, daha güçlü ve daha gelişmiş bir ülke hedefine ulaşmak için ehliyet ve liyakatten ödün vermeden var gücümüzle çalışmak; vatanını, milletini ve hürriyetini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, üretken ve nitelikli gençler yetiştirerek ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesine vesile olmaktır.

Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Milli Mücadele kahramanlarımızı, gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyet Bayramımızın 96’ncı yıl dönümü kutlu olsun'

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.