TAEKWONDO İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Spor 14.01.2022 - 00:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3836+ kez okundu.
 

TAEKWONDO İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 sezonu Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 sezonu Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 sezonu Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları Altınordu Atatürk Spor Salonunda tamamlandı. 11-12 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenen yarışmalara Yıldızlar kategorisinde 64 sporcu, Gençler kategorisinde 87 sporcu ile toplamda 151 sporcu madalya mücadelesi gösterdi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda sporcular okullar arası il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi. Müsabakalarda dereceye giren sporcular Grup Birinciliği müsabakalarında Ordu’yu temsil edecekler. Ödüllerini sporculara takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Türkiye şampiyonasında gruplara kaldınız. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Güzel bir final oldu. Umarım İlimizi Türkiye Şampiyonasında da en iyi şekilde temsil etme başarısı yakalarsınız. Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza teşekkür ederiz. Dereceye giren okul takımlarımızı, öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum.”dedi.    
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 sezonu Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 sezonu Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 sezonu Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları Altınordu Atatürk Spor Salonunda tamamlandı. 11-12 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenen yarışmalara Yıldızlar kategorisinde 64 sporcu, Gençler kategorisinde 87 sporcu ile toplamda 151 sporcu madalya mücadelesi gösterdi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda sporcular okullar arası il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi. Müsabakalarda dereceye giren sporcular Grup Birinciliği müsabakalarında Ordu’yu temsil edecekler.
Ödüllerini sporculara takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Türkiye şampiyonasında gruplara kaldınız. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Güzel bir final oldu. Umarım İlimizi Türkiye Şampiyonasında da en iyi şekilde temsil etme başarısı yakalarsınız. Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza teşekkür ederiz. Dereceye giren okul takımlarımızı, öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum.”dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.