TAKIMIN BAŞINA SİNAN BAYRAKTAR GEÇTİ

Spor 07.07.2015 - 11:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4449+ kez okundu.
 

TAKIMIN BAŞINA SİNAN BAYRAKTAR GEÇTİ

Orduspor’un yeni teknik direktörü eski futbolculardan Sinan Bayraktar oldu.

 Bu sezon PTT 2. Lig’de mücadele edecek olan Orduspor’da Hüseyin Özcan’ın yerine eski futbolculardan Sinan Bayraktar, yeni teknik direktör oldu. Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ve beraberindeki yönetim kurulunun yaptığı görüşmeler neticesinde Eski Futbolcumuz Sinan Bayraktar ile anlaşmaya varılmıştır. Ekibinde; Murathan Karagöl, Memiş Özata ve Fatih Demir yer alacaktır. Öte yandan Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ve yeni Teknik Direktör Sinan Bayraktar, Salı günü saat 11:00’da kulüp tesislerinde düzenleyeceği basın toplantısının ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Orduspor’un yeni teknik direktörü eski futbolculardan Sinan Bayraktar oldu.

 Bu sezon PTT 2. Lig’de mücadele edecek olan Orduspor’da Hüseyin Özcan’ın yerine eski futbolculardan Sinan Bayraktar, yeni teknik direktör oldu.

Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ve beraberindeki yönetim kurulunun yaptığı görüşmeler neticesinde Eski Futbolcumuz Sinan Bayraktar ile anlaşmaya varılmıştır. Ekibinde; Murathan Karagöl, Memiş Özata ve Fatih Demir yer alacaktır.

Öte yandan Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk ve yeni Teknik Direktör Sinan Bayraktar, Salı günü saat 11:00’da kulüp tesislerinde düzenleyeceği basın toplantısının ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.