Taksim Protestoları Yeniden Başladı

Gündem 12.06.2013 - 11:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3532+ kez okundu.
 

Taksim Protestoları Yeniden Başladı

Başbakan’ın açıklamaları ve ardından bugün Taksim’e polis müdahalesi üzerine KESK yeniden sokaklara çıktı.

Başbakan’ın açıklamaları ve ardından bugün Taksim’e polis müdahalesi üzerine KESK yeniden sokaklara çıktı. Taksim olayları başladığında, tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da yankı bulmuştu. Her akşam protesto gösterileri düzenleniyordu. Vatandaşların da ilgisi ve katılımıyla yürüyüş korteji her gün büyüyordu. Taksim Meydanı’nın vatandaşlara açılıp, havanın yumuşamasıyla; kentimizde yürüyüşler sona ermişti. Günlerdir herhangi bir eylem yaşanmıyordu. Başbakanın konuşmalarının toplumu gerdiği değerlendirmesi yapan KESK yeniden yürüyüşlere başladı. Saat 18.30’da sendika binası önünde toplanan Keskliler, buradan Fidangör’e geldiler. Vatandaşların da katılımıyla kalabalıklaşan gurup “Her Yer Taksim Her Yer Direniş, Hükümet İstifa" sloganlarıyla Fidangör’den İlkadım Anıtı'na kadar yürüdü. Burada bir süre slogan attılar. Daha sonra gurup olaysız bir şekilde dağıldı
Başbakan’ın açıklamaları ve ardından bugün Taksim’e polis müdahalesi üzerine KESK yeniden sokaklara çıktı.

Başbakan’ın açıklamaları ve ardından bugün Taksim’e polis müdahalesi üzerine KESK yeniden sokaklara çıktı.

Taksim olayları başladığında, tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da yankı bulmuştu. Her akşam protesto gösterileri düzenleniyordu. Vatandaşların da ilgisi ve katılımıyla yürüyüş korteji her gün büyüyordu.

Taksim Meydanı’nın vatandaşlara açılıp, havanın yumuşamasıyla; kentimizde yürüyüşler sona ermişti. Günlerdir herhangi bir eylem yaşanmıyordu.

Başbakanın konuşmalarının toplumu gerdiği değerlendirmesi yapan KESK yeniden yürüyüşlere başladı.

Saat 18.30’da sendika binası önünde toplanan Keskliler, buradan Fidangör’e geldiler. Vatandaşların da katılımıyla kalabalıklaşan gurup “Her Yer Taksim Her Yer Direniş, Hükümet İstifa" sloganlarıyla Fidangör’den İlkadım Anıtı'na kadar yürüdü. Burada bir süre slogan attılar.

Daha sonra gurup olaysız bir şekilde dağıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.