TALiMAT VERİLDİ

Gündem 03.11.2019 - 21:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2516+ kez okundu.
 

TALiMAT VERİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Selahittin Aydın, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan hayvan barınağında incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Selahittin Aydın, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan hayvan barınağında incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Alp, eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını, Altınordu ve Ünye’de bulunan barınağın havaların el vermesi ile modern hale dönüştürüleceğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak hayvanlara karşı duyarlı olduklarının altını çizen Genel Sekreter Coşkun Alp, hem bunu göstermek hem de sosyal medyada oluşturulan algıyı kırmak adına Büyükşehir Belediyesi idarecileri olarak birer köpek sahipleneceklerini kaydetti. Eksiklerin giderilmesi noktasında gerekli talimatların verildiğine dikkat çeken Genel Sekreter Alp, “Sosyal medyadaki görüntüler hassasiyet ve duyarlılıkla çekilmiş görüntüler. Eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatlar verildi. Ben bu noktada bizlere yol gösteren hayvan hakları savunucusu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak hayvanlara karşı çok duyarlıyız. Hayvan barınağı noktasında Ünye’de ihale aşamasında olduğumuz bir yer var. Talimatlar verildi. Havaların açmasıyla birlikte yağmurdan korunmalarını sağlayacak sundurmalar takılacak. Ayrıca bu tabloyu tersine çevirmek adına birer köpek sahipleneceğiz. Yapılacak çalışmalarda hayvanseverlerimizle ortak hareket edeceğiz” dedi. “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK HAYVANSEVER İNSANLARLA BİRLİKTE YÜRÜYORUZ” Genel Sekreter Yardımcısı Selahittin Aydın ise geride kalan 7 aylık sürede hayvan bakım ve rehabilitasyonunun yapıldığı Altınordu’daki bu alanı iki katı büyüttük. 2,5 dönümlük alanı 5 dönümün üzerinde bir alana kavuşturduk. 14 tane barınak yaptık. 50 tane daha planlıyoruz. Altınordu’daki barınağı epey rahatlattık. Ünye’de ise 14 dönüm bir alanı hayvanlarımız için çevirdik. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak hayvansever insanlarla birlikte yürüyoruz. Eleştirileri alıyoruz ve art niyetsiz problem çözme odaklı hareket ediyoruz. En alttan en üst kademeye biz bu konunun sahibi olarak çalışıyoruz” şeklinde konuştu. “GÜZEL ŞEYLERİ ORDU HALKI OLARAK HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ” Hayvan barınağına gelen Ordu Barosu Hayvan Hakları Komisyon Üyesi Av. Öznur Yılmaz, eksiklerin giderilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Selahittin Aydın, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan hayvan barınağında incelemelerde bulundu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Selahittin Aydın, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan hayvan barınağında incelemelerde bulundu.
Genel Sekreter Alp, eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını, Altınordu ve Ünye’de bulunan barınağın havaların el vermesi ile modern hale dönüştürüleceğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak hayvanlara karşı duyarlı olduklarının altını çizen Genel Sekreter Coşkun Alp, hem bunu göstermek hem de sosyal medyada oluşturulan algıyı kırmak adına Büyükşehir Belediyesi idarecileri olarak birer köpek sahipleneceklerini kaydetti.
Eksiklerin giderilmesi noktasında gerekli talimatların verildiğine dikkat çeken Genel Sekreter Alp, “Sosyal medyadaki görüntüler hassasiyet ve duyarlılıkla çekilmiş görüntüler. Eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatlar verildi. Ben bu noktada bizlere yol gösteren hayvan hakları savunucusu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak hayvanlara karşı çok duyarlıyız. Hayvan barınağı noktasında Ünye’de ihale aşamasında olduğumuz bir yer var. Talimatlar verildi. Havaların açmasıyla birlikte yağmurdan korunmalarını sağlayacak sundurmalar takılacak. Ayrıca bu tabloyu tersine çevirmek adına birer köpek sahipleneceğiz. Yapılacak çalışmalarda hayvanseverlerimizle ortak hareket edeceğiz” dedi.
“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK HAYVANSEVER İNSANLARLA BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”
Genel Sekreter Yardımcısı Selahittin Aydın ise geride kalan 7 aylık sürede hayvan bakım ve rehabilitasyonunun yapıldığı Altınordu’daki bu alanı iki katı büyüttük. 2,5 dönümlük alanı 5 dönümün üzerinde bir alana kavuşturduk. 14 tane barınak yaptık. 50 tane daha planlıyoruz. Altınordu’daki barınağı epey rahatlattık. Ünye’de ise 14 dönüm bir alanı hayvanlarımız için çevirdik. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak hayvansever insanlarla birlikte yürüyoruz. Eleştirileri alıyoruz ve art niyetsiz problem çözme odaklı hareket ediyoruz. En alttan en üst kademeye biz bu konunun sahibi olarak çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
“GÜZEL ŞEYLERİ ORDU HALKI OLARAK HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”
Hayvan barınağına gelen Ordu Barosu Hayvan Hakları Komisyon Üyesi Av. Öznur Yılmaz, eksiklerin giderilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.