TAZİYE ÇADIRLARI HİZMETTE

Gündem 13.06.2019 - 12:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3836+ kez okundu.
 

TAZİYE ÇADIRLARI HİZMETTE

Gülyalı Belediyesi cenaze hizmetlerinde büyük bir eksikliği ortadan kaldırıyor.

Gülyalı Belediyesi cenaze hizmetlerinde büyük bir eksikliği ortadan kaldırıyor. Özellikle yağışlı havalarda cenaze evini ziyaret eden vatandaşların mağduriyeti, belediyemiz bünyesine kattığımız taziye çadırlarıyla sorun olmaktan çıkıyor. Her biri 18 m2 alana sahip iki çadırla toplamda 36 m2’lik demonte kapalı bir alan vatandaşları yağmur başta olmak üzere her türlü iklim koşulundan koruma altına alıyor. ACİL BİR EKSİKLİKTİ Çadır alanı, içerisinde yaklaşık 50 kişinin rahatça oturabileceği bir düzene sahip olacak. Oturma alanı için sandalye ekipmanı da edinen belediyemiz, muhtarlarla irtibatlı olarak mahallelerdeki cenaze durumu göz önüne alınarak 7/24 hizmet verecek. Cenaze sahiplerinin acılarını paylaşmanın yanında cenaze evinin eksikliklerini de gidermenin belediyenin aslî görevi olduğunu belirten Başkan Tepe, “İlçemiz için yerine getirilmesi gereken en acil eksikliklerden birini daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Belediye olarak hizmet ağımızı genişletmek, vatandaşımızın mutluluğunun yanı sıra acısını da paylaşmak gerektiğine inanıyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
Gülyalı Belediyesi cenaze hizmetlerinde büyük bir eksikliği ortadan kaldırıyor.

Gülyalı Belediyesi cenaze hizmetlerinde büyük bir eksikliği ortadan kaldırıyor. Özellikle yağışlı havalarda cenaze evini ziyaret eden vatandaşların mağduriyeti, belediyemiz bünyesine kattığımız taziye çadırlarıyla sorun olmaktan çıkıyor. Her biri 18 m2 alana sahip iki çadırla toplamda 36 m2’lik demonte kapalı bir alan vatandaşları yağmur başta olmak üzere her türlü iklim koşulundan koruma altına alıyor.
ACİL BİR EKSİKLİKTİ
Çadır alanı, içerisinde yaklaşık 50 kişinin rahatça oturabileceği bir düzene sahip olacak. Oturma alanı için sandalye ekipmanı da edinen belediyemiz, muhtarlarla irtibatlı olarak mahallelerdeki cenaze durumu göz önüne alınarak 7/24 hizmet verecek. Cenaze sahiplerinin acılarını paylaşmanın yanında cenaze evinin eksikliklerini de gidermenin belediyenin aslî görevi olduğunu belirten Başkan Tepe, “İlçemiz için yerine getirilmesi gereken en acil eksikliklerden birini daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Belediye olarak hizmet ağımızı genişletmek, vatandaşımızın mutluluğunun yanı sıra acısını da paylaşmak gerektiğine inanıyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.