TEDES TEKRAR HİZMETE GİRECEK

Yaşam 31.12.2016 - 00:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2875+ kez okundu.
 

TEDES TEKRAR HİZMETE GİRECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “8 aylık TEDES döneminde trafik kazalarında sıfır ölüm. TEDES’ın olmadığı 2 buçuk ayda 13 ölüm meydana geldi.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, son dönemin en önemli tartışma konularının başında gelen ve İçişleri Bakanlığı tarafından kaldırılan TEDES için çarpıcı açıklamalarda bulundu. TEDES döneminde Ordu’nun Hakkari ve Şırnak’tan sonra en az kazanın olduğu il olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “8 aylık TEDES döneminde meydana gelen trafik kazalarında sıfır ölüm.  TEDES’ın olmadığı 2 buçuk aylık dönemde ise meydana gelen kazalarda 13 ölüm meydana geldi.” TEDES’de asıl problemin Çorum Osmancık olduğunu iddia eden Yılmaz, “Çorum Osmancık’ta 50 kilometrede, 30 kilometrede bile ceza kesildi. Ordu’da 77 kilometrenin altında ceza yoktu. Kesilen cezalardan Büyükşehir belediyesi aşırı para aldı iddiaları yalan. Ben tek kuruş para almadım.” TEDES’in lobilere kurban gittiğini savunan Yılmaz, TEDES’i kuran şirket hakkındaki iddialarla ilgili olarak ta, “TEDES’i kuranların arkasında FETÖ iddiaları araştırıldı ve olmadığı anlaşıldı. TEDES’ten kesilen cezalar FETÖ’ye gittiği iddiaları da boş çıktı. TEDES’i kuranların bunlarla bağlantısı olmadığı anlaşıldı. Maalesef TEDES bazı lobilerin kurbanı oldu.” Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, TEDES’in artık İçişleri Bakanlığı’na bağlandığını belirterek, yeni düzenlemeyle birlikte Ocak sonu ve Şubat başı gibi tekrar hizmete gireceğini sözlerine ekledi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “8 aylık TEDES döneminde trafik kazalarında sıfır ölüm. TEDES’ın olmadığı 2 buçuk ayda 13 ölüm meydana geldi.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, son dönemin en önemli tartışma konularının başında gelen ve İçişleri Bakanlığı tarafından kaldırılan TEDES için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TEDES döneminde Ordu’nun Hakkari ve Şırnak’tan sonra en az kazanın olduğu il olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “8 aylık TEDES döneminde meydana gelen trafik kazalarında sıfır ölüm.  TEDES’ın olmadığı 2 buçuk aylık dönemde ise meydana gelen kazalarda 13 ölüm meydana geldi.”

TEDES’de asıl problemin Çorum Osmancık olduğunu iddia eden Yılmaz, “Çorum Osmancık’ta 50 kilometrede, 30 kilometrede bile ceza kesildi. Ordu’da 77 kilometrenin altında ceza yoktu. Kesilen cezalardan Büyükşehir belediyesi aşırı para aldı iddiaları yalan. Ben tek kuruş para almadım.”

TEDES’in lobilere kurban gittiğini savunan Yılmaz, TEDES’i kuran şirket hakkındaki iddialarla ilgili olarak ta, “TEDES’i kuranların arkasında FETÖ iddiaları araştırıldı ve olmadığı anlaşıldı. TEDES’ten kesilen cezalar FETÖ’ye gittiği iddiaları da boş çıktı. TEDES’i kuranların bunlarla bağlantısı olmadığı anlaşıldı. Maalesef TEDES bazı lobilerin kurbanı oldu.”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, TEDES’in artık İçişleri Bakanlığı’na bağlandığını belirterek, yeni düzenlemeyle birlikte Ocak sonu ve Şubat başı gibi tekrar hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.