TEKİNTAŞ ONLAR BİZİM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ

Yaşam 19.10.2016 - 00:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1882+ kez okundu.
 

TEKİNTAŞ ONLAR BİZİM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında muhtаrlığın, fеdаkаrlık vе sеvgi gеrеktirеn zоr bir görеv olduğunu belirten Başkan Engin Tekintaş “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Biz Muhtarlarımızı en yakın çalışma arkadaşı olarak görüyoruz” dedi. Muhtarların demokrasinin gelişmesine katkıda bulunurken yerel yönetime katılımı sağlamanın da önemli araçlarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş, yayımladığı mesajında ” Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımızın dilek, temenni, şikayet ve önerileri ilgili birimlere en kısa sürede ulaştırmak amacıyla geçen yıl muhtarlıklar müdürlüğümüzü kurduk. Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mahalle muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerinin sonuçlandırılması amacıyla kurduğumuz Muhtarlıklar Müdürlüğümüz, taleplerin verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasında önemli görev üstlenmektedir. Halkımıza hizmet noktasında ilçemizdeki mahalle muhtarlarımızla diyaloğumuzu sürdürmekteyiz. Bu vesileyle ilçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında muhtаrlığın, fеdаkаrlık vе sеvgi gеrеktirеn zоr bir görеv olduğunu belirten Başkan Engin Tekintaş “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Biz Muhtarlarımızı en yakın çalışma arkadaşı olarak görüyoruz” dedi.

Muhtarların demokrasinin gelişmesine katkıda bulunurken yerel yönetime katılımı sağlamanın da önemli araçlarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş, yayımladığı mesajında ” Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımızın dilek, temenni, şikayet ve önerileri ilgili birimlere en kısa sürede ulaştırmak amacıyla geçen yıl muhtarlıklar müdürlüğümüzü kurduk. Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mahalle muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerinin sonuçlandırılması amacıyla kurduğumuz Muhtarlıklar Müdürlüğümüz, taleplerin verimli ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasında önemli görev üstlenmektedir. Halkımıza hizmet noktasında ilçemizdeki mahalle muhtarlarımızla diyaloğumuzu sürdürmekteyiz. Bu vesileyle ilçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.