TEKİNTAŞ OSMMMO VE SGK'YI ZİYARET ETTİ

Yaşam 12.11.2016 - 23:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1937+ kez okundu.
 

TEKİNTAŞ OSMMMO VE SGK'YI ZİYARET ETTİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) ile Ordu Sosyal Güvenlik Kurumunu ( SGK ) ziyaret etti.

Başkan Engin Tekintaş, ilk olarak yeni göreve seçilen Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş’ı ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini illetti. Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Engin Tekintaş, “ Uzun yıllar oda Başkanlığını yürüten Ertuğrul Yüksel’den sonra bayrağı sizin almanızdan dolayı hem sizi hem de yönetiminizi tebrik ediyorum. Genç ve dinamik bir ekip ile başladığınız bu görevde inanıyorum ki güzel işlere imza atacaksınız. Altınordu Belediyesi diğer kurum ve kuruluşlar ile yaptığımız ortak çalışmalarımızın Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile de olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş “Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a ve değerli Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemizin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor ve tebrik ediyoruz. Ordu’da değişim ve dönüşüm hissediliyor” şekkinde konuştu. Başkan Engin Tekintaş daha sonra Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay’ı ziyaret ederek yeni binada incelemelerde bulundu.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) ile Ordu Sosyal Güvenlik Kurumunu ( SGK ) ziyaret etti.

Başkan Engin Tekintaş, ilk olarak yeni göreve seçilen Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş’ı ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini illetti.

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Engin Tekintaş,

“ Uzun yıllar oda Başkanlığını yürüten Ertuğrul Yüksel’den sonra bayrağı sizin almanızdan dolayı hem sizi hem de yönetiminizi tebrik ediyorum. Genç ve dinamik bir ekip ile başladığınız bu görevde inanıyorum ki güzel işlere imza atacaksınız. Altınordu Belediyesi diğer kurum ve kuruluşlar ile yaptığımız ortak çalışmalarımızın Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile de olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş “Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a ve değerli Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemizin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor ve tebrik ediyoruz. Ordu’da değişim ve dönüşüm hissediliyor” şekkinde konuştu.

Başkan Engin Tekintaş daha sonra Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay’ı ziyaret ederek yeni binada incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.