TEKNOFEST TÜRKİYE FİNALİSTLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim 10.10.2021 - 16:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2614+ kez okundu.
 

TEKNOFEST TÜRKİYE FİNALİSTLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

2021 TEKNOFEST(Hava, Uzay ve Teknoloji Festivali) Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan öğretmen ve öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

2021 TEKNOFEST(Hava, Uzay ve Teknoloji Festivali) Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan öğretmen ve öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.  Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürleri , TEKNOFEST finallerine katılmaya hak kazanan projelerde yer alan öğrenciler ve danışman öğretmenler katıldı.  Törende bir konuşma yapan Müdür "Projeler, yarışmalar öğrencilerimizin kendilerini ifade etmelerini, bilgilerini hayata uygulamalarını sağlayan etkinliklerdir. TEKNOFEST yarışmaları ülkemiz adına önem arz eden, öğrencilerimizin bilim adamı olmaları yolunda önemli bir adımdır. Sizler bu yarışmada önemli bir başarı elde ettiniz. Elde ettiğiniz başarıdan ziyade çok önemli bir tecrübe elde ettiniz. Bu tecrübeniz size gelecekte bir ışık, bir referans olacak, önemli işlere imza atmanıza vesile olacaktır. Başarınızdan dolayı siz kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum. Sizlerin yarışmalara hazırlanmanızda emeği geçen öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi de tebrik ediyorum. Öğretmenlerimiz şunu iyi bilsinler ki ektikleri tohumlar büyüdüler ve ürün verdiler. Her öğretmenin eserini görmesi çok güzel bir duygudur. Sizlerin bu mutluluğunu görebiliyorum. Nice başarılı öğrenciler yetiştirmenizi niyaz ediyorum." dedi. Finalist öğrencilerimizin projelerinin sunumunun ardından hediye takdim töreni gerçekleştirildi.  Türkiye finallerine katılan öğrencilere  ve danışman öğretmenlerimize plaketleri ve hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ve Şube Müdürü  Demiray Getmez tarafından takdim edildi. Plaket ve hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle tören sona erdi.  
2021 TEKNOFEST(Hava, Uzay ve Teknoloji Festivali) Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan öğretmen ve öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

2021 TEKNOFEST(Hava, Uzay ve Teknoloji Festivali) Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan öğretmen ve öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi. 
Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürleri , TEKNOFEST finallerine katılmaya hak kazanan projelerde yer alan öğrenciler ve danışman öğretmenler katıldı. 
Törende bir konuşma yapan Müdür "Projeler, yarışmalar öğrencilerimizin kendilerini ifade etmelerini, bilgilerini hayata uygulamalarını sağlayan etkinliklerdir. TEKNOFEST yarışmaları ülkemiz adına önem arz eden, öğrencilerimizin bilim adamı olmaları yolunda önemli bir adımdır. Sizler bu yarışmada önemli bir başarı elde ettiniz. Elde ettiğiniz başarıdan ziyade çok önemli bir tecrübe elde ettiniz. Bu tecrübeniz size gelecekte bir ışık, bir referans olacak, önemli işlere imza atmanıza vesile olacaktır. Başarınızdan dolayı siz kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum. Sizlerin yarışmalara hazırlanmanızda emeği geçen öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi de tebrik ediyorum. Öğretmenlerimiz şunu iyi bilsinler ki ektikleri tohumlar büyüdüler ve ürün verdiler. Her öğretmenin eserini görmesi çok güzel bir duygudur. Sizlerin bu mutluluğunu görebiliyorum. Nice başarılı öğrenciler yetiştirmenizi niyaz ediyorum." dedi. Finalist öğrencilerimizin projelerinin sunumunun ardından hediye takdim töreni gerçekleştirildi.
 Türkiye finallerine katılan öğrencilere  ve danışman öğretmenlerimize plaketleri ve hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ve Şube Müdürü  Demiray Getmez tarafından takdim edildi. Plaket ve hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle tören sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.