TEMELİ TEMMUZ’DA…

Eğitim 26.05.2021 - 21:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3153+ kez okundu.
 

TEMELİ TEMMUZ’DA…

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, 2019 yılında Üniversitemize tahsis edilen Ünye’deki 165 dönümlük arazide incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, 2019 yılında Üniversitemize tahsis edilen Ünye’deki 165 dönümlük arazide incelemelerde bulundu. Gerçekleştirdiği incelemelerde Rektör Akdoğan’a, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşçı ve Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre ve beraberindeki ekip eşlik etti. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan yaptığı konuşmada “Geçtiğimiz yıl Üniversitemize tahsis edilen 165 dönümlük alan üzerine 15 bin metrekare kapalı alanı olan, Üniversitemize ve Ünye’ye yakışan güzel bir bina yapacağız. Bugün bu binanın ve yerleşkenin planının nasıl olacağına dair fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bir iki ay içerisinde Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin binasının temelini atmış olacağız, ileride meslek yüksekokulumuz ve spor kompleksi gibi alanların yapımına yönelik de çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ordu Üniversitesi olarak Ünye Belediyesi ile fikir birliği içerisinde en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ünye Yerleşkemizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bizler yerel yönetim, iş insanlarımız, derneğimiz ve Üniversitemizle birlikte Ünye Yerleşkesi’nin bu yıl içerisinde temelini atacak olmanın sevincini yaşamaktayız. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi. Rektör Akdoğan, gerçekleştirilen incelemeler sonrasında Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, 2019 yılında Üniversitemize tahsis edilen Ünye’deki 165 dönümlük arazide incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, 2019 yılında Üniversitemize tahsis edilen Ünye’deki 165 dönümlük arazide incelemelerde bulundu.
Gerçekleştirdiği incelemelerde Rektör Akdoğan’a, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşçı ve Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre ve beraberindeki ekip eşlik etti.
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan yaptığı konuşmada “Geçtiğimiz yıl Üniversitemize tahsis edilen 165 dönümlük alan üzerine 15 bin metrekare kapalı alanı olan, Üniversitemize ve Ünye’ye yakışan güzel bir bina yapacağız. Bugün bu binanın ve yerleşkenin planının nasıl olacağına dair fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bir iki ay içerisinde Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin binasının temelini atmış olacağız, ileride meslek yüksekokulumuz ve spor kompleksi gibi alanların yapımına yönelik de çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ordu Üniversitesi olarak Ünye Belediyesi ile fikir birliği içerisinde en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ünye Yerleşkemizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bizler yerel yönetim, iş insanlarımız, derneğimiz ve Üniversitemizle birlikte Ünye Yerleşkesi’nin bu yıl içerisinde temelini atacak olmanın sevincini yaşamaktayız. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.
Rektör Akdoğan, gerçekleştirilen incelemeler sonrasında Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.