TEMİZLİK VE PEYZAJI ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN

Gündem 05.09.2019 - 14:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4323+ kez okundu.
 

TEMİZLİK VE PEYZAJI ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN

Altınordu Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçe genelindeki eğitim kurumlarını yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getiriyor.

Altınordu Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçe genelindeki eğitim kurumlarını yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getiriyor. ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, ‘Bütün Şehir Eşit Hizmet’ parolası ile ulaşımdan alt yapıya, temizlikten park bahçeye birçok alanda faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Eğitim alanındaki çalışmalara da büyük önem veren Altınordu Belediyesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala okul bahçeleri ile çevresini temiz bir görünüme kavuşturmak, okul bahçelerini ağaçlandırmak ve oyun gruplarının bakımını yapmak için çalışmalarına hız verdi. ÇOCUKLAR GÜVENLİ VE TEMİZ ALANLARDA EĞİTİM ALACAK Şehir genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yürüttüğü rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra eğitim kurumlarına da desteklerini devam ettiriyor. Çocukların daha güvenli, sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim almalarını hedefleyen Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bu kapsamda okulların açılmasına kısa bir süre kala eğitim kurumlarının bahçelerinde ve çevrelerinde temizlik yapıyor. AĞAÇLANDIRMA YAPILACAK Çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de eğitim kurumları bahçelerinde bulunan yeşil alanlarının temizliğinin yanı sıra talep edilen eğitim kurumları bahçelerinde ise ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor. ÇALIŞMALAR YIL BOYU DEVAM EDECEK Kentteki tüm okul bahçelerinin tertemiz bir hale gelmesi için mahalle mahalle çalışmalarını yürüten Altınordu Belediyesi ekipleri; cam, pet şişe, naylon gibi kirlilik oluşturan atıkları detay bir şekilde topluyor. Eğitim kurumlarına desteğini yıl boyunca sürdürecek olan Altınordu Belediyesi tüm birimleriyle periyodik olarak gerekli çalışmaları yapmak için program hazırlıyor. 
Altınordu Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçe genelindeki eğitim kurumlarını yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getiriyor.

Altınordu Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçe genelindeki eğitim kurumlarını yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getiriyor.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, ‘Bütün Şehir Eşit Hizmet’ parolası ile ulaşımdan alt yapıya, temizlikten park bahçeye birçok alanda faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Eğitim alanındaki çalışmalara da büyük önem veren Altınordu Belediyesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala okul bahçeleri ile çevresini temiz bir görünüme kavuşturmak, okul bahçelerini ağaçlandırmak ve oyun gruplarının bakımını yapmak için çalışmalarına hız verdi.

ÇOCUKLAR GÜVENLİ VE TEMİZ ALANLARDA EĞİTİM ALACAK

Şehir genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yürüttüğü rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra eğitim kurumlarına da desteklerini devam ettiriyor. Çocukların daha güvenli, sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim almalarını hedefleyen Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bu kapsamda okulların açılmasına kısa bir süre kala eğitim kurumlarının bahçelerinde ve çevrelerinde temizlik yapıyor.

AĞAÇLANDIRMA YAPILACAK

Çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de eğitim kurumları bahçelerinde bulunan yeşil alanlarının temizliğinin yanı sıra talep edilen eğitim kurumları bahçelerinde ise ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

ÇALIŞMALAR YIL BOYU DEVAM EDECEK

Kentteki tüm okul bahçelerinin tertemiz bir hale gelmesi için mahalle mahalle çalışmalarını yürüten Altınordu Belediyesi ekipleri; cam, pet şişe, naylon gibi kirlilik oluşturan atıkları detay bir şekilde topluyor. Eğitim kurumlarına desteğini yıl boyunca sürdürecek olan Altınordu Belediyesi tüm birimleriyle periyodik olarak gerekli çalışmaları yapmak için program hazırlıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.