TMO'YA MÜRACAAT EDEN TÜM MÜSTAHSİLİN FINDIĞI ALINACAK

Gündem 09.09.2019 - 13:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3061+ kez okundu.
 

TMO'YA MÜRACAAT EDEN TÜM MÜSTAHSİLİN FINDIĞI ALINACAK

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney’i Makamında ziyaret ederek TMO’nun Ordu’da bugüne kadar yaptığı fındık alım ve ödemlerle ve sezonla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney’i Makamında ziyaret ederek TMO’nun Ordu’da bugüne kadar yaptığı fındık alım ve ödemlerle ve sezonla ilgili görüş alış verişinde bulundu. İl Başkanı ile birlikte TMO ziyaretinde İl Başkan Yardımcıları Muhittin Konca, Özlem Yıldırım Ercan, Kemal Cebeci Hamdi Şensoy ve Musa İşler de hazır bulundu. TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney bugüne kadar , Altınordu, Akkuş, Fatsa, Gölköy ,Kabataş, Kumru İlçelerinde günlük 150 – 200 ton fındık alımı yaptıklarını bugüne kadar 3000 Ton’a yakın fındık alımı gerçekleştirdiklerini, TMO ‘ya ilk 10 gün içinde fındık veren 700 fındık üreticinin hesabına 11.2 Milyon TL ödendiğinin bilgisini verdi. Şube Müdürü Mehmet Güney , bizimde fındık üreticilerimizden isteklerimiz var, fındığını eski usul apar topar satışa sunmasınlar , üreticilerimiz fındığın içini seçsinler, kurumasına dikkat etsinler biz burada ekiplerimizle yoğun mesai çalışarak üreticilerimizin TMO’ya verdiği ürünlerinin hepsini alacağız dedi. TMO ŞUBELERİNDE PİYASANIN ALTINDA KALİTELİ ÜRÜNLERİNİ SATIŞA SUNUYOR TMO Şube Müdürü Mehmet Güney, Ordu’lu vatandaşlarımızın pek bilmediği , ilgi göstermediği TMO’nun piyasanın çok altında kaliteli fındık mamulleri ve Pirinç, Mercimek, Nohut satışı yaptığını belirterek , vatandaşlarımızı alışveriş yapmaları için ofisimize bekliyoruz dedi. AK PARTİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ÇİFTÇİMİZİN YANINDA Başkan Tomakin , yaptığı açıklamada AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımızın fındık fiyatını açıklamasından sonra , Tarım Bakanımızın Azerbaycan ve Gürcistan Tarım Bakanları ile Ordu’da yaptığı fındık ile ilgili açıklamaları hem iç piyasa hemde dış piyasada büyük yankı bulduğunu fındık politikasında Cumhurbaşkanımızın talimatları ile önemli bir evreye geçildiğini belirterek , fındık üreticilerimiz rahat olsun TMO ‘ya kim müracaat etmişse fındığını verecek ve 50 randımanı 16,50 TL’den parasını alacak, ancak, ben fındığımı hemen satmak istiyorum diyen üreticilerimize tavsiyemiz bazı kesimler tarafından bilinçli bir şekilde oluşturulmaya çalışılan piyasada geçici manipülasyonlara pirim vermeyelim , emanete fındığımızı vermeyelim. İhtiyacımız kadar fındığı pazara indirelim göreceksiniz piyasa kendiliğinden esas değerini bulacaktır dedi.
Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney’i Makamında ziyaret ederek TMO’nun Ordu’da bugüne kadar yaptığı fındık alım ve ödemlerle ve sezonla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney’i Makamında ziyaret ederek TMO’nun Ordu’da bugüne kadar yaptığı fındık alım ve ödemlerle ve sezonla ilgili görüş alış verişinde bulundu. İl Başkanı ile birlikte TMO ziyaretinde İl Başkan Yardımcıları Muhittin Konca, Özlem Yıldırım Ercan, Kemal Cebeci Hamdi Şensoy ve Musa İşler de hazır bulundu.

TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney bugüne kadar , Altınordu, Akkuş, Fatsa, Gölköy ,Kabataş, Kumru İlçelerinde günlük 150 – 200 ton fındık alımı yaptıklarını bugüne kadar 3000 Ton’a yakın fındık alımı gerçekleştirdiklerini, TMO ‘ya ilk 10 gün içinde fındık veren 700 fındık üreticinin hesabına 11.2 Milyon TL ödendiğinin bilgisini verdi. Şube Müdürü Mehmet Güney , bizimde fındık üreticilerimizden isteklerimiz var, fındığını eski usul apar topar satışa sunmasınlar , üreticilerimiz fındığın içini seçsinler, kurumasına dikkat etsinler biz burada ekiplerimizle yoğun mesai çalışarak üreticilerimizin TMO’ya verdiği ürünlerinin hepsini alacağız dedi.

TMO ŞUBELERİNDE PİYASANIN ALTINDA KALİTELİ ÜRÜNLERİNİ SATIŞA SUNUYOR

TMO Şube Müdürü Mehmet Güney, Ordu’lu vatandaşlarımızın pek bilmediği , ilgi göstermediği TMO’nun piyasanın çok altında kaliteli fındık mamulleri ve Pirinç, Mercimek, Nohut satışı yaptığını belirterek , vatandaşlarımızı alışveriş yapmaları için ofisimize bekliyoruz dedi.

AK PARTİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ÇİFTÇİMİZİN YANINDA

Başkan Tomakin , yaptığı açıklamada AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımızın fındık fiyatını açıklamasından sonra , Tarım Bakanımızın Azerbaycan ve Gürcistan Tarım Bakanları ile Ordu’da yaptığı fındık ile ilgili açıklamaları hem iç piyasa hemde dış piyasada büyük yankı bulduğunu fındık politikasında Cumhurbaşkanımızın talimatları ile önemli bir evreye geçildiğini belirterek , fındık üreticilerimiz rahat olsun TMO ‘ya kim müracaat etmişse fındığını verecek ve 50 randımanı 16,50 TL’den parasını alacak, ancak, ben fındığımı hemen satmak istiyorum diyen üreticilerimize tavsiyemiz bazı kesimler tarafından bilinçli bir şekilde oluşturulmaya çalışılan piyasada geçici manipülasyonlara pirim vermeyelim , emanete fındığımızı vermeyelim. İhtiyacımız kadar fındığı pazara indirelim göreceksiniz piyasa kendiliğinden esas değerini bulacaktır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.