TOMAKİN’DEN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ…

Siyaset 26.05.2022 - 01:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3272+ kez okundu.
 

TOMAKİN’DEN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ…

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılılçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili sözlerine tepki göstererek; “Bu yalanlara cevap vermek züldür” dedi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılılçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili sözlerine tepki göstererek; “Bu yalanlara cevap vermek züldür” dedi. İl Başkanı Halit Tomakin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun yaptığı açıklama ile ilgili olarak konuştu. Tomakin şöyle dedi; “Kemal Kılıçdaroğlu’nun  saat: 22.00 de video yayınlayacağım dediği için beklenti içine girenler zannetti ki ülke yararına bir açılama olacak. Gel gör ki açıklama dediği şey CHP’nin ana besin kaynağı olan yalan, iftira, kin, nefret, siyasi edep ve ahlak dışı ne istersen hepsi vardı bu açıklamada. Açıklamayı yapanın insani değerlerden yoksun açıklamaları vardı sadece. Büyüyen ve gelişen Türkiye’yi istemeyen kandan ve kaostan beslenen , kim zaman sağ , sol  diyerek kardeşi kardeşe vurduran, kimi zaman Alevi ve Sünni’si ile  bin yıldır et ve tırnak gibi olduğumuz kardeşler arasına nifak sokan güçlerin  bugünkü taşeronu CHP’dir. Attılar. Bu zihniyet ‘şekeri kaynatırsan olur mu katran, cinsini sevdiğim cinsine çeker’ misali aynı iftirayı Menderes’e, Özal’a, Erbakan hocamıza atmadılar mı? Tarih tekerrür ediyor aynı yalanları yine CHP eliyle şimdi yeniden tekrar ediyorlar dedi. CHP zihniyeti bu millet için kefenini giyerek yola çıkan, 367 garabeti, MİT Kumpası ,17-25 Aralık,  Gezi olayları, hendek olayları, nice badireler ve nice zorluklar karşında hem iç vesayete karşı hem de dış güçlerin tüm oyunlarına karşı elif gibi dimdik ayakta milletinin yanında durmuş, 15 Temmuz’da milletine sevdalı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri yurt dışına kaçacak, hem de ABD ye kaçacak demesine kargalar bile güler. CHP Lideri herkesi  kendisi gibi zannediyor olsa gerek. Beyefendi daha dün, 15 Temmuz darbe gecesi tankların arasından sıvışarak kaçması ve bacak bacak üstünde kahvesini höpürtederek darbeyi keyifle seyredip, başarılı olmasını beklemesini bu millet görmedi mi? 20 yılda her girdiği seçimde milletin helal oyları ile seçim kazanan, milletine hizmet eden Cumhurbaşkanı, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan ile 10 yıldır Genel Başkan olan ve 9 seçim kaybeden birisi ile kıyas dahi yapılması züldür.”   
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılılçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili sözlerine tepki göstererek; “Bu yalanlara cevap vermek züldür” dedi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılılçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili sözlerine tepki göstererek; “Bu yalanlara cevap vermek züldür” dedi.

İl Başkanı Halit Tomakin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun yaptığı açıklama ile ilgili olarak konuştu. Tomakin şöyle dedi; “Kemal Kılıçdaroğlu’nun  saat: 22.00 de video yayınlayacağım dediği için beklenti içine girenler zannetti ki ülke yararına bir açılama olacak. Gel gör ki açıklama dediği şey CHP’nin ana besin kaynağı olan yalan, iftira, kin, nefret, siyasi edep ve ahlak dışı ne istersen hepsi vardı bu açıklamada. Açıklamayı yapanın insani değerlerden yoksun açıklamaları vardı sadece.

Büyüyen ve gelişen Türkiye’yi istemeyen kandan ve kaostan beslenen , kim zaman sağ , sol  diyerek kardeşi kardeşe vurduran, kimi zaman Alevi ve Sünni’si ile  bin yıldır et ve tırnak gibi olduğumuz kardeşler arasına nifak sokan güçlerin  bugünkü taşeronu CHP’dir. Attılar. Bu zihniyet ‘şekeri kaynatırsan olur mu katran, cinsini sevdiğim cinsine çeker’ misali aynı iftirayı Menderes’e, Özal’a, Erbakan hocamıza atmadılar mı? Tarih tekerrür ediyor aynı yalanları yine CHP eliyle şimdi yeniden tekrar ediyorlar dedi.

CHP zihniyeti bu millet için kefenini giyerek yola çıkan, 367 garabeti, MİT Kumpası ,17-25 Aralık,  Gezi olayları, hendek olayları, nice badireler ve nice zorluklar karşında hem iç vesayete karşı hem de dış güçlerin tüm oyunlarına karşı elif gibi dimdik ayakta milletinin yanında durmuş, 15 Temmuz’da milletine sevdalı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri yurt dışına kaçacak, hem de ABD ye kaçacak demesine kargalar bile güler. CHP Lideri herkesi  kendisi gibi zannediyor olsa gerek. Beyefendi daha dün, 15 Temmuz darbe gecesi tankların arasından sıvışarak kaçması ve bacak bacak üstünde kahvesini höpürtederek darbeyi keyifle seyredip, başarılı olmasını beklemesini bu millet görmedi mi?

20 yılda her girdiği seçimde milletin helal oyları ile seçim kazanan, milletine hizmet eden Cumhurbaşkanı, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan ile 10 yıldır Genel Başkan olan ve 9 seçim kaybeden birisi ile kıyas dahi yapılması züldür.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.