TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENDİ

Kültür 21.04.2018 - 11:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2617+ kez okundu.
 

TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENDİ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi  Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser gerçekleştirildi. Tıp Fakültesi Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konser programına Rektör V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, öğretim elemanları, idari personeller, öğrenciler ve davetliler katıldı. Koro şefliğini Arş. Gör. Ahmet Serdar Yener’in yaptığı konserde Havalanma Telli Turnam, Aç Kapıyı Ben Geldim, Elif Allah, Tükendi Nakt-i Ömrüm, Garip Bir Kuştu Gönlüm, Güldaniyem, Varın da Bakın Sandığa Nesi Var, Hüsnün Senin Ey Dilber-i Nadide Kamer mi gibi pek çok eser seslendirildi. Horon ekibinin gösterisiyle devam eden programın sonunda Rektör V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Arş. Gör. Ahmet Serdar Yener’e çiçek takdim etti.  
Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi  Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konser programına Rektör V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, öğretim elemanları, idari personeller, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Koro şefliğini Arş. Gör. Ahmet Serdar Yener’in yaptığı konserde Havalanma Telli Turnam, Aç Kapıyı Ben Geldim, Elif Allah, Tükendi Nakt-i Ömrüm, Garip Bir Kuştu Gönlüm, Güldaniyem, Varın da Bakın Sandığa Nesi Var, Hüsnün Senin Ey Dilber-i Nadide Kamer mi gibi pek çok eser seslendirildi.

Horon ekibinin gösterisiyle devam eden programın sonunda Rektör V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Arş. Gör. Ahmet Serdar Yener’e çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.