TURNASUYU MAHALLESiNE YENi YOL

Gündem 03.12.2020 - 00:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2063+ kez okundu.
 

TURNASUYU MAHALLESiNE YENi YOL

Son dönemde yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Turnasuyu Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, programlı bir şekilde yeni yolları ulaşım ağına kazandırıyor.

Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Turnasuyu Mahallesinde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. 13 mahallede yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Turnasuyu mahallemizde yeni yol açma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yatırımcılarımızdan bu bölgeye talep her geçen gün artıyor. Ordu Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk bölgesinde bulunan Ziya Gökalp Caddesi’nde yürütülen çalışmaların akabinde Ziya Gökalp Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi arasında kalan bölgedeki ara yolları açmaya gayret gösteriyoruz. Son gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla birlikte yalnızca bu alanda 1,5 km’nin üzerinde yeni yolu ulaşım ağımıza kazandırmış bulunacağız. Açılan her yolun ardından yatırım anlamında bölgede hareketlilik artıyor.” dedi.  
Son dönemde yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Turnasuyu Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, programlı bir şekilde yeni yolları ulaşım ağına kazandırıyor.

Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Turnasuyu Mahallesinde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.
13 mahallede yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Turnasuyu mahallemizde yeni yol açma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yatırımcılarımızdan bu bölgeye talep her geçen gün artıyor. Ordu Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk bölgesinde bulunan Ziya Gökalp Caddesi’nde yürütülen çalışmaların akabinde Ziya Gökalp Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi arasında kalan bölgedeki ara yolları açmaya gayret gösteriyoruz. Son gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla birlikte yalnızca bu alanda 1,5 km’nin üzerinde yeni yolu ulaşım ağımıza kazandırmış bulunacağız. Açılan her yolun ardından yatırım anlamında bölgede hareketlilik artıyor.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.