TYP ‘YE EK 250 İSTİHDAM MÜJDESİ

Gündem 08.03.2019 - 13:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3297+ kez okundu.
 

TYP ‘YE EK 250 İSTİHDAM MÜJDESİ

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , 07.03 2019 tarihinde yaptığımız açıklamada Ordu’ya TYP ‘den 512 işçi alınacağını duyurmuştuk. Bakanlık yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde 512 sayısının az olduğunu Ordu’ya ek ilave istihdam verilmesini talep ettik. Bakanlığımız talebimizi yerinde buldu.

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , 07.03 2019 tarihinde yaptığımız açıklamada Ordu’ya TYP ‘den 512 işçi alınacağını duyurmuştuk. Bakanlık yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde 512 sayısının az olduğunu Ordu’ya ek ilave istihdam verilmesini talep ettik. Bakanlığımız talebimizi yerinde buldu. 512 ‘ye ek ilave olarak 250 kişi daha Toplum Yararına istihdam sağlandığını toplamda 762 kişi Ordu’da TYP ‘den kur’a ile işe başlatılacağının müjdesini verdi. Başkan Tomakin, daha bu başlangıç Büyükşehir’de Dr.Mehmet Hilmi Güler gibi bir deha olunca 19 ilçede AK PARTİ Belediyeleri yeniden işbaşına gelince , Ordu,Fatsa,Ünye OSB ‘leri faaliyete geçince Ordu’da işsizlik kalmayacak,Ordu dışarıdan işçi alımı yapacaktır. Ordu’nun bir Gebze bir Kocaeli olmaması işten değil dedi. Başkan Tomakin, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünce Kamu Kurum ve kuruluşlarında geçici süre ile çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Program Kapsamında kura ile Ordu İline 762 ‘Kişilik 6 ay süreli bütçe tahsisi gerçekleştirildiğini , Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından söz konusu program kapsamında başvuruların 11 – 15 Mart tarihleri arasında yapılacağını bu kişilerin 28 Mart 2019 tarihinde işbaşı yaptırılmasının planlandığını söyledi.
Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , 07.03 2019 tarihinde yaptığımız açıklamada Ordu’ya TYP ‘den 512 işçi alınacağını duyurmuştuk. Bakanlık yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde 512 sayısının az olduğunu Ordu’ya ek ilave istihdam verilmesini talep ettik. Bakanlığımız talebimizi yerinde buldu.

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , 07.03 2019 tarihinde yaptığımız açıklamada Ordu’ya TYP ‘den 512 işçi alınacağını duyurmuştuk. Bakanlık yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde 512 sayısının az olduğunu Ordu’ya ek ilave istihdam verilmesini talep ettik. Bakanlığımız talebimizi yerinde buldu. 512 ‘ye ek ilave olarak 250 kişi daha Toplum Yararına istihdam sağlandığını toplamda 762 kişi Ordu’da TYP ‘den kur’a ile işe başlatılacağının müjdesini verdi.

Başkan Tomakin, daha bu başlangıç Büyükşehir’de Dr.Mehmet Hilmi Güler gibi bir deha olunca 19 ilçede AK PARTİ Belediyeleri yeniden işbaşına gelince , Ordu,Fatsa,Ünye OSB ‘leri faaliyete geçince Ordu’da işsizlik kalmayacak,Ordu dışarıdan işçi alımı yapacaktır. Ordu’nun bir Gebze bir Kocaeli olmaması işten değil dedi.

Başkan Tomakin, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünce Kamu Kurum ve kuruluşlarında geçici süre ile çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Program Kapsamında kura ile Ordu İline 762 ‘Kişilik 6 ay süreli bütçe tahsisi gerçekleştirildiğini , Ordu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından söz konusu program kapsamında başvuruların 11 – 15 Mart tarihleri arasında yapılacağını bu kişilerin 28 Mart 2019 tarihinde işbaşı yaptırılmasının planlandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.