ÜCRETSİZ ESKRİM KURSU

Spor 17.09.2020 - 01:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3373+ kez okundu.
 

ÜCRETSİZ ESKRİM KURSU

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Altınordu İlçesinde Ücretsiz Eskrim kurs kayıtları ve antrenmanları devam ediyor.

Covid-19 nedeniyle çeşitli kısıtlamaların yaşandığı Türkiye'de bir dönem spor salonlarının kapanması ve tüm müsabakaların iptal edilmesinin ardından yeni normalleşmeyle birlikte spora ilgi de yavaş yavaş artmaya başladı. Lisanslı sporcular salonlarda yeniden tedbirli şekilde çalışmalarını sürdürürken, birçok spor dalında özellikle amatör sporcu sayısında düşüş yaşandı. Herkesin bireysel olarak kendine ait spor aletlerini kullandığı, temasın olmadığı eskrim ise bu süreçte spor yapmak isteyenlere öneriliyor. 1 Haziran itibarıyla yeniden salonda çalışmaya başlayan eskrim sporcuları, özel kıyafeti ve rakiplerin karşılıklı mesafeli durmaları nedeniyle eskrimin pandemi döneminde rahatça yapılabileceğini belirtti. MESAFE VARSA, ESKRİM VAR Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Büşra Varol, temas gerektiren bir spor değil, herkes rahatlıkla yapabilir. "Bu süreç çok zorluydu. Her gün antrenmana gittiğimizden dolayı bu dönemde evde sıkıldık, zorlandık. Başladığı anda hemen antrenmanlara koştuk. Salonda her türlü önlemi alıyoruz. Sporcularımızla uzak duruyoruz. Salona girerken dezenfektan kullanıyoruz. Bu sporu yaparken özellikle pandemi döneminde korkacak bir şey yok. Temas gerektiren bir spor değil. Pandemi döneminde sporcuları 6 metrekareye 1 sporcu olacak şekilde gruplara böldüklerini anlattı. İl müdürlüğü genelinde 50 sporcularının olduğunu aktaran Varol, sporcuları onar kişilik gruplarla derslere aldıklarını, salonda dezenfektanlar başta olmak üzere tüm hijyen önlemlerini uyguladıklarını bildirdi.  
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Altınordu İlçesinde Ücretsiz Eskrim kurs kayıtları ve antrenmanları devam ediyor.
Covid-19 nedeniyle çeşitli kısıtlamaların yaşandığı Türkiye'de bir dönem spor salonlarının kapanması ve tüm müsabakaların iptal edilmesinin ardından yeni normalleşmeyle birlikte spora ilgi de yavaş yavaş artmaya başladı. Lisanslı sporcular salonlarda yeniden tedbirli şekilde çalışmalarını sürdürürken, birçok spor dalında özellikle amatör sporcu sayısında düşüş yaşandı. Herkesin bireysel olarak kendine ait spor aletlerini kullandığı, temasın olmadığı eskrim ise bu süreçte spor yapmak isteyenlere öneriliyor. 1 Haziran itibarıyla yeniden salonda çalışmaya başlayan eskrim sporcuları, özel kıyafeti ve rakiplerin karşılıklı mesafeli durmaları nedeniyle eskrimin pandemi döneminde rahatça yapılabileceğini belirtti.
MESAFE VARSA, ESKRİM VAR
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Büşra Varol, temas gerektiren bir spor değil, herkes rahatlıkla yapabilir. "Bu süreç çok zorluydu. Her gün antrenmana gittiğimizden dolayı bu dönemde evde sıkıldık, zorlandık. Başladığı anda hemen antrenmanlara koştuk. Salonda her türlü önlemi alıyoruz. Sporcularımızla uzak duruyoruz. Salona girerken dezenfektan kullanıyoruz. Bu sporu yaparken özellikle pandemi döneminde korkacak bir şey yok. Temas gerektiren bir spor değil. Pandemi döneminde sporcuları 6 metrekareye 1 sporcu olacak şekilde gruplara böldüklerini anlattı. İl müdürlüğü genelinde 50 sporcularının olduğunu aktaran Varol, sporcuları onar kişilik gruplarla derslere aldıklarını, salonda dezenfektanlar başta olmak üzere tüm hijyen önlemlerini uyguladıklarını bildirdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.