ÜCRETSİZ İNTERNET DEVRİ BAŞLIYOR

Yaşam 15.10.2015 - 22:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1511+ kez okundu.
 

ÜCRETSİZ İNTERNET DEVRİ BAŞLIYOR

Ordu’yu en geniş ücretsiz internet ağına sahip il yapan Büyükşehir Belediyesi, halka açık yerlerde ücretsiz internet hizmeti verilmesi konusunda test çalışmalarını sürdürüyor.

       TEDES Projesi kapsamında günlük yaşamı kolaylaştıracak uygulamalardan biri olan Wİ-Fİ (kablosuz internet) hizmeti, 15 Kasım’dan itibaren açıklanan alanlarda rahatlıkla kullanılmaya başlanacak. ÜCRETSİZ İNTERNET İÇİN TARİHİ GÜN: 15 KASIM      Konu ile ilgili müjde veren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, herkesin rahatlıkla internete ulaşabilmesi ve bu hizmetten azami şekilde yararlanabilmesi için projenin hizmete sunulduğunu söyleyerek; “Türkiye’de internet ağı en geniş il, Büyükşehir Ordu oldu. Proje kapsamında Altınordu ilçemizin Atatürk Parkı ve sahil şeridi, Ünye ilçemizin Atatürk Parkı, Fatsa ilçemizin Cumhuriyet Meydanı ve sahil parkı, Perşembe ve Ulubey Meydanlarımız 15 Kasım’dan itibaren ücretsiz Wİ-Fİ ile hemşehrilerimizin hizmetine girecek” dedi. BU HİZMET HÜKÜMET PROGRAMINDAYDI      Ücretsiz internet hizmetinin hükümet programı içerisinde yer alan projelerden biri olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz; “Sayın Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş talimat verdi. Biz de hükümetimizden önce gerekli adımları atarak bu hizmeti Ordu’ya kazandırdık. Artık internette ‘paket bitti, kota doldu’ derdine son veriyoruz. Bu anlamda Türkiye’de Wİ-Fİ kapsama alanına sahip en geniş il olmanın şerefini, ayrıcalığını ve keyfini hep birlikte yaşayacağız” ifadesini kullandı.
Ordu’yu en geniş ücretsiz internet ağına sahip il yapan Büyükşehir Belediyesi, halka açık yerlerde ücretsiz internet hizmeti verilmesi konusunda test çalışmalarını sürdürüyor.

 

     TEDES Projesi kapsamında günlük yaşamı kolaylaştıracak uygulamalardan biri olan Wİ-Fİ (kablosuz internet) hizmeti, 15 Kasım’dan itibaren açıklanan alanlarda rahatlıkla kullanılmaya başlanacak.

ÜCRETSİZ İNTERNET İÇİN TARİHİ GÜN: 15 KASIM

     Konu ile ilgili müjde veren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, herkesin rahatlıkla internete ulaşabilmesi ve bu hizmetten azami şekilde yararlanabilmesi için projenin hizmete sunulduğunu söyleyerek; “Türkiye’de internet ağı en geniş il, Büyükşehir Ordu oldu. Proje kapsamında Altınordu ilçemizin Atatürk Parkı ve sahil şeridi, Ünye ilçemizin Atatürk Parkı, Fatsa ilçemizin Cumhuriyet Meydanı ve sahil parkı, Perşembe ve Ulubey Meydanlarımız 15 Kasım’dan itibaren ücretsiz Wİ-Fİ ile hemşehrilerimizin hizmetine girecek” dedi.

BU HİZMET HÜKÜMET PROGRAMINDAYDI

     Ücretsiz internet hizmetinin hükümet programı içerisinde yer alan projelerden biri olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz; “Sayın Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş talimat verdi. Biz de hükümetimizden önce gerekli adımları atarak bu hizmeti Ordu’ya kazandırdık. Artık internette ‘paket bitti, kota doldu’ derdine son veriyoruz. Bu anlamda Türkiye’de Wİ-Fİ kapsama alanına sahip en geniş il olmanın şerefini, ayrıcalığını ve keyfini hep birlikte yaşayacağız” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.