UÇUŞLAR ARTIK İPTAL OLMAYACAK

Yaşam 12.03.2017 - 18:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3030+ kez okundu.
 

UÇUŞLAR ARTIK İPTAL OLMAYACAK

Ordu-Giresun Havalananında cihaz eksikliği nedeniyle özellikle sisli havalarda görülen sefer iptalleri için düğmeye basıldı.

Ordu-Giresun Havalananında İptallere neden olan D-VOR cihazının yaklaşık 1 ay içerisinde devreye gireceği öğrenildi.  ARTIK ERTELENME OLMAYACAK Uçuşlarda yaygın olarak kullanılan ve bir radyo seyrüsefer yardımcısı olan VHF Omni-directional Radio Range (D-VOR) cihazının Ordu-Giresun Havalimanı’a alındığı bildirildi. Hava aracının yer istasyonuna göre hangi manyetik radyal üzerinde olduğunu gösteren cihazın olmaması nedeniyle yaşanılan sefer iptalleri bu cihazla son bulacak. Cihazın platformunun kurulması için çalışmaların başladığı havalimanında yaklaşık 1 ay içerisinde cihazın devreye girmesi planlanıyor.
Ordu-Giresun Havalananında cihaz eksikliği nedeniyle özellikle sisli havalarda görülen sefer iptalleri için düğmeye basıldı.
Ordu-Giresun Havalananında İptallere neden olan D-VOR cihazının yaklaşık 1 ay içerisinde devreye gireceği öğrenildi.
 ARTIK ERTELENME OLMAYACAK

Uçuşlarda yaygın olarak kullanılan ve bir radyo seyrüsefer yardımcısı olan VHF Omni-directional Radio Range (D-VOR) cihazının Ordu-Giresun Havalimanı’a alındığı bildirildi. Hava aracının yer istasyonuna göre hangi manyetik radyal üzerinde olduğunu gösteren cihazın olmaması nedeniyle yaşanılan sefer iptalleri bu cihazla son bulacak. Cihazın platformunun kurulması için çalışmaların başladığı havalimanında yaklaşık 1 ay içerisinde cihazın devreye girmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.