ULUBEY HANIMLAR LOKALİ HİZMETE GİRDİ

Yaşam 25.02.2016 - 20:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3472+ kez okundu.
 

ULUBEY HANIMLAR LOKALİ HİZMETE GİRDİ

Ulubey ilçesinde faaliyete geçen hanımlar lokalinin açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Ulubey ilçesinde faaliyete geçen hanımlar lokalinin açılış törenine katılarak açılış kurdelesini kesen Başkan Yılmaz; “Hanımlar lokali, görünmeyen sorunlara ve varlığı bilinmeyen ihtiyaçlara cevap veren bir alandır. Aynı zamanda burada verilen hizmetler, medeniyetimizin ve toplumumuzda kadına verilen değerin bir göstergesidir. İnşallah lokalimiz faaliyete geçtikten sonra, buranın ne kadar önemli bir ihtiyacı gidermiş olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bu güzel, masum, samimi küçük hanımların lokalinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.  Ulubey merkeze köylerden gelen,hanımların bütün ihtiyaçlarını karşılayack olan bu lokalde çay ocağı,mescit,bebek bakım odası ve emzirme odası,lavabosı olan ve   Ulubey'li hanımların bütün ihtiyaçlarını karşılayacak  olan Ulubey Belediyesi Hanımlar lokali ilk günden yoğun ilgi gördü.19 ilçede yapılacak olan hanımlar lokalinin 8.Ulubey'de açıldı. Kalan 11 ilçede hazırlıkları süren hanımlar lokallerinin sırasıyla açılacağı bildirildi.
Ulubey ilçesinde faaliyete geçen hanımlar lokalinin açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Ulubey ilçesinde faaliyete geçen hanımlar lokalinin açılış törenine katılarak açılış kurdelesini kesen Başkan Yılmaz; “Hanımlar lokali, görünmeyen sorunlara ve varlığı bilinmeyen ihtiyaçlara cevap veren bir alandır. Aynı zamanda burada verilen hizmetler, medeniyetimizin ve toplumumuzda kadına verilen değerin bir göstergesidir. İnşallah lokalimiz faaliyete geçtikten sonra, buranın ne kadar önemli bir ihtiyacı gidermiş olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bu güzel, masum, samimi küçük hanımların lokalinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Ulubey merkeze köylerden gelen,hanımların bütün ihtiyaçlarını karşılayack olan bu lokalde çay ocağı,mescit,bebek bakım odası ve emzirme odası,lavabosı olan ve   Ulubey'li hanımların bütün ihtiyaçlarını karşılayacak  olan Ulubey Belediyesi Hanımlar lokali ilk günden yoğun ilgi gördü.19 ilçede yapılacak olan hanımlar lokalinin 8.Ulubey'de açıldı. Kalan 11 ilçede hazırlıkları süren hanımlar lokallerinin sırasıyla açılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.