ULUSLARARASI GEÇERLİ BİR EĞİTİM ALMAYA NE DERSİNİZ?

Eğitim 10.08.2021 - 13:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4675+ kez okundu.
 

ULUSLARARASI GEÇERLİ BİR EĞİTİM ALMAYA NE DERSİNİZ?

Uluslararası Balkan Üniversitesi, yurtdışında okuyup uluslararası geçerli bir diploma ile eğitim almak isteyen öğrencilere kapılarını açtı.

 Uluslararası Balkan Üniversitesi, yurtdışında okuyup uluslararası geçerli bir diploma ile eğitim almak isteyen öğrencilere kapılarını açtı. Makedonya Üsküp’te bulunan okuldan mezun olan öğrenciler Türkiye’ye geri döndüğünde denklik sorunu yaşamadan çalışma hayatlarına başlıyor. Öğretmenlik kariyerinde her yaştan öğrenciye eğitim veren Yelda KOÇYİĞİT ISITAN, yurtdışında okumak isteyenlere danışmanlık yapıyor.  Yurtdışında eğitim almak artık çok kolay. Makedonya Üsküp’te 2006 yılında Türkiye’nin desteği ile açılmış olan Uluslararası Balkan Üniversitesi özel öğrenci statüsünde Türkiye’den de öğrenci kayıtlarını almaya başladı. Bu üniversiteden mezun olan öğrenciler uluslararası geçerliliği bulunan bir diplomaya sahip olacak.  EĞİTİM ALMAK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK Aslında sadece gençler için değil isteyen herkesin başvuruda bulunabileceğini belirten Yelda Koçyiğit Isıtan; ‘’Makedonya Üsküp’te 2006 yılında Türkiye’nin desteği ile açılmış olan Uluslararası Balkan Üniversitesi özel öğrenci statüsünde ülkemizden de kayıtlarını almaya başladı. Sadece gençler için değil isteyen herkes okullara başvurabilir. Mesleği, kariyeri olup başka bir bölüm okumak isteyenlere de kapımız açık.’’ dedi.  MEZUNLAR ULUSLARARASI BİR DİPLOMAYA SAHİP OLACAK  Makedonya’da Türk Lirası değerli olduğu için eğitim almanın daha uygun olduğunu belirten Isıtan; ‘’Öğrencilerimizin Makedonya’da eğitim alması için fiyatlar çok uygun. Tabi imkânı olup başka ülkelerde eğitim almak isteyenlere de danışmanlık veriyoruz. Uluslararası Balkan Üniversitesi Diş hekimliği, hukuk, mühendislik, mimarlık, tıp, eczacılık ve öğretmenlik gibi bölümleri %100 İngilizce eğitim veren ve %100 Yök denkliği bulunan bir üniversite. Ayrıca Shangay kriterlerinde de 1. Sırada yer alıyor. Erasmus ve Mevlana gibi değişim programlarıyla da öğrencilerini tam bir dünya vatandaşı olma yolunda hazırlıyor. Öğrencilerin aldığı diploma uluslararası bir diploma olup tüm dünyada geçerli olduğu gibi Türkiye’de de geçerli. Eğitimi alan öğrenciler ülkelerine dönmek istediğinde denklik noktasında bir sıkıntı yaşamayacak. Ayrıca Makedonya’nın Avrupa Birliği’ne girme ihtimali çok yüksek. Bu gerçekleşirse eğitim alan öğrencilerimiz mavi diplomaya sahip olacaklar. Böylelikle Avrupa’da başka bir ülkede de çalışabilecekler’’ dedi.  DETAYLI BİLGİ İÇİN Yelda Koçyiğit Isıtan’a ULAŞABİLİRSİNİZ Bilgi almak isteyenlerin 05053984259 telefon numarası üzerinden ulaşabilecekler.    
Uluslararası Balkan Üniversitesi, yurtdışında okuyup uluslararası geçerli bir diploma ile eğitim almak isteyen öğrencilere kapılarını açtı.

 Uluslararası Balkan Üniversitesi, yurtdışında okuyup uluslararası geçerli bir diploma ile eğitim almak isteyen öğrencilere kapılarını açtı. Makedonya Üsküp’te bulunan okuldan mezun olan öğrenciler Türkiye’ye geri döndüğünde denklik sorunu yaşamadan çalışma hayatlarına başlıyor. Öğretmenlik kariyerinde her yaştan öğrenciye eğitim veren Yelda KOÇYİĞİT ISITAN, yurtdışında okumak isteyenlere danışmanlık yapıyor.

 Yurtdışında eğitim almak artık çok kolay. Makedonya Üsküp’te 2006 yılında Türkiye’nin desteği ile açılmış olan Uluslararası Balkan Üniversitesi özel öğrenci statüsünde Türkiye’den de öğrenci kayıtlarını almaya başladı. Bu üniversiteden mezun olan öğrenciler uluslararası geçerliliği bulunan bir diplomaya sahip olacak.

 EĞİTİM ALMAK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Aslında sadece gençler için değil isteyen herkesin başvuruda bulunabileceğini belirten Yelda Koçyiğit Isıtan; ‘’Makedonya Üsküp’te 2006 yılında Türkiye’nin desteği ile açılmış olan Uluslararası Balkan Üniversitesi özel öğrenci statüsünde ülkemizden de kayıtlarını almaya başladı. Sadece gençler için değil isteyen herkes okullara başvurabilir. Mesleği, kariyeri olup başka bir bölüm okumak isteyenlere de kapımız açık.’’ dedi.

 MEZUNLAR ULUSLARARASI BİR DİPLOMAYA SAHİP OLACAK

 Makedonya’da Türk Lirası değerli olduğu için eğitim almanın daha uygun olduğunu belirten Isıtan; ‘’Öğrencilerimizin Makedonya’da eğitim alması için fiyatlar çok uygun. Tabi imkânı olup başka ülkelerde eğitim almak isteyenlere de danışmanlık veriyoruz. Uluslararası Balkan Üniversitesi Diş hekimliği, hukuk, mühendislik, mimarlık, tıp, eczacılık ve öğretmenlik gibi bölümleri %100 İngilizce eğitim veren ve %100 Yök denkliği bulunan bir üniversite. Ayrıca Shangay kriterlerinde de 1. Sırada yer alıyor. Erasmus ve Mevlana gibi değişim programlarıyla da öğrencilerini tam bir dünya vatandaşı olma yolunda hazırlıyor. Öğrencilerin aldığı diploma uluslararası bir diploma olup tüm dünyada geçerli olduğu gibi Türkiye’de de geçerli. Eğitimi alan öğrenciler ülkelerine dönmek istediğinde denklik noktasında bir sıkıntı yaşamayacak. Ayrıca Makedonya’nın Avrupa Birliği’ne girme ihtimali çok yüksek. Bu gerçekleşirse eğitim alan öğrencilerimiz mavi diplomaya sahip olacaklar. Böylelikle Avrupa’da başka bir ülkede de çalışabilecekler’’ dedi.

 DETAYLI BİLGİ İÇİN Yelda Koçyiğit Isıtan’a ULAŞABİLİRSİNİZ

Bilgi almak isteyenlerin 05053984259 telefon numarası üzerinden ulaşabilecekler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.