ÜNYE HANIMLAR LOKALİ HİZMETE AÇILDI

Yaşam 16.11.2016 - 18:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1604+ kez okundu.
 

ÜNYE HANIMLAR LOKALİ HİZMETE AÇILDI

Ünye Belediyesi ve ELİFDER işbirliği ile hayata geçirilen Hanımlar Lokali açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Ordu Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu,Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi ve Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yeter Yılmaz,Akparti Ordu Milletvekili Eşi Hatice Çanak, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın eşi Serap Çamyar, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ünye’de kadınlarımızın rahat bir şekilde sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde dizayn edilen hanımlar lokalinin açılışında konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Hanımlar sosyal hayatın içine adapte edebilmek için bir mekâna ihtiyaç vardı. Özellikle köylerden ve üst mahallelerden ünye'ye gelen kadınlarımız'ın da ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan bu mekân önemli bir ihtiyacı da böylelikle karşılamış olacak. Kadınlarımız hayatımızın nesnesi değil öznesidir. Onlar çocuklarımızın annesi, ailelerimizin baştacı, yuvayı yapan ve cennetin ayaklarına serildikleri kutsal varlıklardır. Bizlerde başta Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve Ünye Belediyesi olarak, onlara bu değerin nişanesi olarak güzel bir mekân hediye edelim dedik” diye konuştu. Ünye Kadınlar Lokali’nin açılışında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise, “Ünye bir program var dediğimizde en çabuk bir araya geldiğimiz ilçelerimizin başında geliyor. Hanımlarımız için ferah ve nezih bir ortam olarak tasarlanan içerisinde lokali,bebek bakım odası,emzirme odası,mescid,spor salonu bulunan hanımlar lokali için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Ünye Hanımlar lokalinin açılışı gerçekleştirildi.
Ünye Belediyesi ve ELİFDER işbirliği ile hayata geçirilen Hanımlar Lokali açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Ordu Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu,Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi ve Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yeter Yılmaz,Akparti Ordu Milletvekili Eşi Hatice Çanak, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın eşi Serap Çamyar, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünye’de kadınlarımızın rahat bir şekilde sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde dizayn edilen hanımlar lokalinin açılışında konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Hanımlar sosyal hayatın içine adapte edebilmek için bir mekâna ihtiyaç vardı. Özellikle köylerden ve üst mahallelerden ünye'ye gelen kadınlarımız'ın da ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan bu mekân önemli bir ihtiyacı da böylelikle karşılamış olacak. Kadınlarımız hayatımızın nesnesi değil öznesidir. Onlar çocuklarımızın annesi, ailelerimizin baştacı, yuvayı yapan ve cennetin ayaklarına serildikleri kutsal varlıklardır. Bizlerde başta Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve Ünye Belediyesi olarak, onlara bu değerin nişanesi olarak güzel bir mekân hediye edelim dedik” diye konuştu.

Ünye Kadınlar Lokali’nin açılışında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise, “Ünye bir program var dediğimizde en çabuk bir araya geldiğimiz ilçelerimizin başında geliyor. Hanımlarımız için ferah ve nezih bir ortam olarak tasarlanan içerisinde lokali,bebek bakım odası,emzirme odası,mescid,spor salonu bulunan hanımlar lokali için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ünye Hanımlar lokalinin açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.